Ce fac fetele anilor 2000?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiana Răduţă, Iulia Frăţilă şi Selena nu mai sunt apăsate de povara celebrităţii. Unele vedete au dispărut complet din vizorul public, altele se menţin pe linia de plutire în showbiz, fără să facă mari eforturi pentru a ieşi din nou în evidenţă.

Pasionaţii de teatru ştiu că fosta cântăreaţă şi vedetă de televiziune Cristiana Răduţă-Bobic (33 de ani), cea care punea pe jar imaginaţia bărbaţilor cu refrenul „Amor, amor/ La tine-n dormitor", joacă în piesa „Floarea de Cactus" de la Metropolis, în regia lui Alice Barb. La fiecare reprezentaţie, sala este arhiplină. A îngropat adânc perioada în care poza goală în reviste pentru adulţi şi dădea declaraţii spumoase în mai toate publicaţiile: „Dezbrăcată arăt şi mai bine" sau „Nu sunt ipocrită, întotdeauna mi-am dorit să fiu vedetă".

Acum, Cristiana nu mai acceptă nici în ruptul capului să apară altfel decât în ipostaza de actriţă. „Despre ce să vorbesc? Despre lenjeria mea intimă? Despre vacanţele şi cumpărăturile mele? Despre câte calorii a avut masa mea de seară sau despre faptul că mi-a trecut o pisică neagră prin faţă, la apus de soare?", se întreabă retoric Cristiana.

„Spectatorii de teatru, în general, nu sunt devoratori de tabloide. Prefer să-mi păstrez energia pentru teatru. Teatrul este hrana mea spirituală. Pe scândură mă simt ca peştele în apă", îşi motivează ea alegerea. Momentan, se află în discuţii pentru două proiecte de cinema şi va apărea şi într-un musical, în viitorul apropiat.

Noaptea cu Adina Halas

Reclama care o arăta pe Adina Halas (30 de ani) ieşind goală dintr-o piscină nu e uşor de uitat, chiar dacă rula în urmă cu aproape zece ani la televizor. Blonda s-a afirmat în cadrul show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea şi Oreste", unde aducea invitaţii în platou, alături de Carmen Brumă. De la statutul de asistentă a sărit la cel de prezentatoare la Realitatea TV, dar, între timp, s-a pierdut pe drum. N-a renunţat la reclame, dar acum are parte de apariţii mai cuminţi.

Adina se pregăteşte să-şi încheie studiile de regie şi pune la punct filmul de absolvire, un scurt-metraj realizat după o idee a profesorului ei, Ioan Cărmăzan. Fosta vedetă spune că-i lipseşte televiziunea, dar nu ar vrea să reapară în prim-plan doar ca s-o vadă părinţii la televizor. „Televiziunea încă este marea mea dragoste, dar n-aş vrea să revin cu orice preţ. Mi-ar plăcea să fac un late night show", mărturiseşte ea. Adina Halas încă mai ţine legătura cu foştii colegi, Mircea, Oreste şi Carmen.

Iulia Frăţilă a fugit de stres

image

Iulia Frăţilă, pe vremea când era model

Poate telespectatorii se întreabă ce mai face Iulia Frăţilă (34 de ani), fostă vedetă la Prima TV. Iulia străbate lumea-n lung şi-n lat şi e implicat în organizaţii umanitare. Îşi dedică timpul World Vision România, o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă şi de dezvoltare.

„Am ieşit din televiziune în urma unor probleme de sănătate. Am lucrat în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost de fapt o formă de a mă revolta împotriva situaţiei în care mă aflam: mereu contra-cronometru, mergeam la lucru fără tragere de inimă, ştiind că trebuie să fac şi să spun lucruri în care nu credeam", explică Iulia Frăţilă.

Ea a lăsat totuşi o portiţă de revenire către studiourile TV: „Voi reveni atunci când locul nesfârşitelor talk-show-uri despre orice - de la culoarea lenjeriei intime a cuiva, până la analiza relaţiilor extraconjugale ale tuturor persoanelor publice - va fi luat de modalităţi adevărate de a face jurnalism".

Selena, pe micul ecran

Elena Vasilache (24 de ani), pe numele de scenă Selena, făcea ravagii în topurile muzicale la începutul anilor 2000, alături de colegele din trupa Candy: Giulia şi Monica. Selena s-a reorientat de câţiva ani spre televiziune, fiind aproape de nerecunoscut în telenovelele de la Acasă TV - „Iubire ca-n filme", „Inimă de ţigan" şi „Regina".

S-au scurs şapte ani de când a scos ultimul album şi ar vrea să cânte din nou, acompaniată de o trupă. Până una-alta, Selena prezintă la Euforia TV emisiunea  „Ce vor ei", în care unor tinere li se schimbă imaginea. Cât despre Candy, Selena nu mai vede posibilitatea reunirii trupei. „Ne-am reunit doar pentru o seară, prin 2005, la Callatis. A fost memorabil, dar atunci mi-am dat seama cât de diferite suntem, în sensul bun. Acum mi-ar plăcea să mai cântăm împreună doar aşa, de distracţie, nu să facem o afacere din asta".

Scandal pe bani publici

Cristiana Răduţă a fost imaginea şi vedeta unei campanii antidrog, în 2002, finanţată din fonduri publice. Firma Music&Music, deţinută de Costel Bobic, iubitul Cristianei la acea vreme, actualul soţ, a primit fondurile pentru susţinerea turneului muzical pe care Cristiana l-a realizat împreună cu 3rei Sud-Est şi Animal X. Cântăreaţa a fost acuzată că a folosit campania pentru promovarea muzicii ei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite