Cătina şi pătlagina combat bolile de plămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Riscul apariţiei cancerului poate fi redus prin îndepărtarea unor toxice. Printre acestea, se numără băuturile alcoolice concentrate. Cancerul de esofag a fost depistat la cei care

Riscul apariţiei cancerului poate fi redus prin îndepărtarea unor toxice. Printre acestea, se numără băuturile alcoolice concentrate.

Cancerul de esofag a fost depistat la cei care preferă, în cantităţi mari whisky - într-un procent de 25 de ori mai mare, comparativ cu cei care nu consumă această băutură. Condimentele, precum ardeiul iute şi piperul, au declanşat, adesea, cancerul tubului digestiv. Carnea afumată, consumată frecvent, este un factor cancerigen pentru esofag, stomac, colon. Diferitele substanţe chimice, folosite la conservarea cărnii - nitraţii - afectează, în egală măsură, digestia şi ficatul.

Tutunul este otrava principală, marele vinovat pentru necruţătorul cancer de plămâni. Simptomele în cazul acestui tip de cancer includ persistenţa tusei timp de mai mult de trei săptămâni, dar şi stare generală de sănătate alterată. În salivă apar firicele de sânge. TBC-ul şi cancerul pulmonar fac mii de victime pe întregul mapamond.

Fitoterapeuţii au constatat că reţetele naturiste au ameliorat starea generală a bolnavilor.

Ceai din rădăcină de pătlagină şi cătină

Avem nevoie de şase rădăcini - trei de pătlagină şi trei de cătină. După o spălare riguroasă, acestea se fierb în trei litri de apă, la foc potrivit, până când lichidul scade la un litru. După ce a fiert, acest decoct poate fi băut în loc de apă de-a lungul zilei. La nevoie, se prepară o cantitate dublă de decoct. S-a demonstrat că în toate cazurile afecţiunilor pulmonare şi digestive grave, boala nu a recidivat după un tratament de trei-patru luni. Fireşte, în acest interval, bolnavul nu se abate de la dieta prescrisă de medic, optând pentru un regim de
viaţă cumpătat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite