VIDEO Căsătorie la azil: mirii au împreună 184 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La vârsta de 97 de ani, Henry Kerr şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de nevastă pe Valerie Berkowitz, după ce o curtase patru ani. Cei doi s-au cunoscut la un centru de îngrijire a bătrânilor din nordul Londrei, iar săptămâna trecută şi-au jurat credinţă veşnică, notează BBC.

După ce şi-a făcut curaj să-i ceară mâna, Henry Kerr a avut parte de o reacţie la care nu se aştepta. Valerie Berkowitz „a izbucnit într-un râs isteric, după care şi-a pus capul pe masă şi a continuat să râdă până i-au dat lacrimile", povesteşte bărbatul. A acceptat abia după ce Henry i-a spus că nu o va mai cere niciodată de soaţă.

Mai citiţi şi:

Actorii Teatrului de Stat înaintează astăzi o „Cerere în Căsătorie”, la sala Studio

VEZI AICI VIDEO CU CEI DOI MIRI

Cei doi au împreună 184 de ani, dar se simt tineri şi plini de viaţă. „La 90 şi ceva de ani, m-am surprins uitându-mă galeş la tinerica asta. M-am tot gândit cât de ridicol aş părea dacă i-aş spune ce simt", glumeşte Henry, care povesteşte că se gândea că femeia nu i-ar da atenţie unui moşneag. Asta nu l-a împiedicat însă să-i scrie poezii şi să se poarte ca un adolescent îndrăgostit lulea.

Bărbatul, care afirmă acum că a cerut-o de nevastă mai mult din curiozitate, se bucură că femeia i-a acceptat propunerea pentru că, spune el, oamenii nu mai au subiect de bârfă în ceea ce-i priveşte. „Mă încântă faptul că nu-i aud pe alţii spunând «ăştia doi trăiesc împreună şi chiar dorm împreună»", mărturiseşte Henry. Cuplul şi-a început luna de miere într-un mod cum nu se poate mai linştit - cu o plimbare prin grădină.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite