Casă ridicată din sex la bucată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată a făcut patru ani trotuarul pentru a-şi ridica un acoperiş deasupra capului. Angela Stan (35 de ani) şi soţul ei, Cristi (34 de ani), au terminat construcţia casei aflate într-o zonă rezidenţială a oraşului Satu Mare.

„Am început construcţia casei în urmă cu patru ani. Cu banii pe care îi câştigam de la fiecare client am cumpărat, bucată cu bucată, fiecare material de construcţie necesar, iar soţul meu s-a ocupat de toată construcţia", spune Angela Stan.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu şase ani, iar meseria Angelei a fost cea care le-a asigurat traiul. „Nu sunt gelos, nu am nicio problemă cu meseria soţiei, dimpotrivă. Ceea ce face cu clienţii este o treabă, iar relaţia dintre noi este o altă treabă, bazată pe afecţiune", explică Cristi Stan. Bărbatul recunoaşte că şi-a găsit cu greu un loc de muncă, iar dacă ar trăi doar din salariul său, de 500 de lei pe lună, ar mânca „doar pâine cu unsoare".

„Nu are de ce să-mi fie ruşine de ocupaţia soţiei, cu ruşinea mori de foame, iar noi nu furăm, nu le dăm în cap oamenilor", adaugă bărbatul. Cristi a construit singur casa de 70 de metri pătraţi, pe un teren pe care soţii l-au primit moştenire. „Avem vreo trei încăperi, dintre care una mai mare, livingul. Am lipit recent un tavan fals, dar vreau să refac zugrăveala în camera mare, cu doi pereţi într-o culoare şi ceilalţi doi în altă culoare. Cu timpul poate amenajăm şi o mansardă ", dezvăluie Cristi.

Pe lângă sumele investite timp de patru ani în construcţia casei, soţii Stan au reuşit să-şi facă şi o mică gospodărie. „Acum avem doi porci, unul l-am tăiat de Sărbători, iar carnea este în afumătoarea dintr-o anexă. Am amenajat şi un mic iaz cu peşti în faţa casei, sunt vreo 200 de caraşi în el", spune Cristi.

Angela se prostituează de mai bine de şase ani, pentru că nu are studii - n-a terminat liceul - şi nu avea nicio sursă de venit. „Oricum, dacă aş fi lucrat pe câteva sute de lei ca vânzătoare sau ca orice altceva, n-aş fi reuşit să construiesc această casă", spune femeia.

Câştigă 100 de lei pe zi

În urmă cu doi ani, Angela câştiga aproximativ 200 de lei pe zi. Criza i-a redus însă tarifele. „Acum de-abia fac 100 de lei pe zi. Au stricat piaţa alte fete, care merg şi cu 10 lei, aşa că a trebuit să reduc tariful de la 50 la 30 de lei. Am însă şi clienţi fideli, de la care primesc chiar câte 100-150 de lei", explică Angela.

Prostituata spune că a lucrat întotdeauna pe cont propriu şi de aceea îi merge bine. „Eu lucrez singură, am locul meu, în zona fabricii de aragaze. Nu am «peşte», aşa că nu trebuie să împart banii cu nimeni. Şi nu cheltuiesc aiurea banii, pe băutură şi alte prostii."

Nici pe amenzi nu cheltuiesc soţii Stan. Autorităţile spun că femeia primeşte anual zeci de amenzi pentru prostituţie, dar nu le-a achitat niciodată. „Oricum, nu am nimic pe numele meu, totul este trecut pe numele soacrei şi nu au ce să-mi facă", explică Angela.

"Dacă aş fi lucrat pe câteva sute de lei ca vânzătoare sau orice altceva, n-aş fi reuşit să construiesc această casă."
Angela Stan
prostituată

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite