Cancerul de colon nu este provocat de carbohidraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care consumă cantităţi mari de carbohidraţi nu riscă să sufere ulterior de cancer de colon, arată un studiu publicat în "American Journal of Epidemiology". Studiile anterioare

Femeile care consumă cantităţi mari de carbohidraţi nu riscă să sufere ulterior de cancer de colon, arată un studiu publicat în "American Journal of Epidemiology". Studiile anterioare susţineau că zahărul în exces, precum şi felul în care se metabolizează carbohidraţii în organism sunt responsabili de dezvoltarea cancerului de colon. Cercetătorii suedezi au studiat evoluţia în cazul unei diete bazate pe carbohidraţi la peste 61.000 de femei, între 1987 şi 1990. Ele au fost supravegheate timp de 16 ani. Specialiştii susţin că, în tot acest timp, nu s-a găsit nicio legătură între carbohidraţii din dietă, metabolizarea anormală a zahărului şi riscul de cancer de colon.

Stil de viață

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite