VIDEO Cadou la şapte ani: un voucher pentru o operaţie de mărire a sânilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poppy este foarte încântată de cadoul primit
Poppy este foarte încântată de cadoul primit

Aşa mamă, aşa fiica. Sarah Burge, poreclită şi "Barbie" datorită numărului mare de operaţii estetice, i-a făcut cadou fiicei sale Poppy, în vârstă de doar 7 ani, un voucher în valoare de circa 10.000 de dolari pentru o operaţie de mărire a sânilor, informează huffingtonpost.com.

"Poppy mi-a cerut o operaţie de mărire a sânilor, aşa că i-am dat acest voucher pentru a-l folosi atunci când va împlini 16 ani. Dacă va avea sânii mari, va putea face altceva cu acest voucher", a declarat Sarah.

Fetiţa s-a arătat foarte încântată de cadoul primit. "Abia aştept să am şi eu sânii mari, exact ca ai mamei", a declarat mica sărbătorită.



De asemenea, Poppy a mai primit un calculator, un inel cu un cristal Swarovski, un colier asortat şi un weekend la spa.

Sarah a devent cunoscută după ce s-a aflat că în cei 50 de ani de viaţă şi-a facut operaţii estice în valoare de 800.000 de dolari.

"Unii oameni zic că sunt o mamă rea pentru că i-a dat acest voucher drept cadou de ziua ei. Eu nu văd nimic în neregulă aici. Poppy este un copil normal. Este bună la sporturi şi iubeşte să se joace afară. Fetiţele din ziua de astăzi nu mai vor Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa. Eu nu fac decât să o încurajez să-şi urmeze visele".

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite