Bungee-nunta, senzaţii tari la început de drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri belgieni şi-au jurat credinţă veşnică în-tr-un mod inedit. Sandra Eens şi Jeroen Kippers, ambii în vârstă de 25 de ani, au devenit primii oameni din lume care s-au căsătorit

Doi tineri belgieni şi-au jurat credinţă veşnică în-tr-un mod inedit. Sandra Eens şi Jeroen Kippers, ambii în vârstă de 25 de ani, au devenit primii oameni din lume care s-au căsătorit deasupra pământului, pe o platformă modificată de pe care s-au aruncat în gol prinşi de corzi, relevă “The Daily Telegraph”.

În prezenţa a 10 prieteni apropiaţi şi membri ai familiei şi în faţa unui preot, cei doi şi-au spus “Da” la 45 de metri înălţime, după care au făcut o săritură de tip bungee jumping, la finalul căreia s-au sărutat. Sub ei se afla un cort în care a fost organizată petrecerea de nuntă, astfel că invitaţii au putut urmări spectacolul.

Cuplul a plătit peste 8.500 de euro pentru privilegiul de a fi primul care beneficiază de această “ceremonie” organizată de compania “Nunţi în cer”. “Săritura bungee a fost primul pas pe care l-au făcut în noua lor viaţă. Vrem să le oferim clienţilor noştri experienţe unice”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei, David Ghysels.

“Cerul este un vis care a fascinat întotdeauna oamenii. Aceştia vor astăzi să aibă experienţe extraordinare”, a adăugat Ghysels. Amatorii se pot bucura de aceste experienţe în diferite locuri, cum ar fi, de pildă, Marele Canion.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite