Bucătării personalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incorporabilele dau un stil aparte bucătăriei datorită designului unic al componentelor. Sistemul Remato de la Franke poate fi o soluţie pentru bucătăriile exclusiviste. Acesta cuprinde cuptor, plită, hotă şi baterie pentru chiuvetă

Se poartă bucătăriile cu electrocasnicele de aceeaşi culoare, din aceeaşi gamă. Producătorii de electrocasnice au intuit acest lucru şi au lansat pe piaţă game întregi care dau personalitate bucătăriilor. O soluţie de acest gen este sistemul Franke Remato, ce cuprinde cuptor, plită, baterie pentru chiuvetă şi hotă de culoarea cuprului.

Reprezentanţii Franke susţin că sistemul îi satisface şi pe cei pretenţioşi la capitolul stil, dar şi pe cei care vor tehnologii avansate.

Tehnologie avansată

Componentele au o garanţie oferită de producător de trei ani, mai puţin bateria, pentru care garanţia este de cinci ani.Totuşi, gama este inclusă în categoria celor exclusiviste, ale căror preţ nu este la îndemâna oricui. Cele patru componente costă în total 1.794 de euro (peste 6.600 de lei). Cuptorul electric are şapte programe de coacere, dintre care modul grill, modul de preparare cuptor ventilat “putere multiplă”- Multi power - şi modul de preparare pizza (Quick pizza).

Cuptorul, cu un volum interior de 57 de litri, poate fi controlat printr-un ceas analogic cu programator de sfârşit de program de coacere. Are un consum redus şi este dotat cu ventilator de răcire.Plita Franke Trend are cinci arzătoare cu triplă coloană, care conferă o încălzire uniformă şi o putere superioară faţă de alte modele de arzătoare.

Nu trebuie să vă faceţi griji dacă uitaţi arzătoarele aprinse. Plita este dotată cu o valvă de siguranţă – în cazul stingerii accidentale a flăcării sau a opririi gazului, valva opreşte accesul gazului către arzător. Aprinderea este electronică.

Hota de perete Franke Classic Lord are un motor turbină cu trei viteze. Capacitatea de absorbţie este mare - 750 m3 / oră, iar nivelul de zgomot redus, 68 dbA. Opţional, clientul poate alege filtru de cărbune.

Sistemul este completat cu bateria Old England Ramato cu monocomandă şi dotată cu cartuş ceramic.

Produsele sunt disponibile în cele 30 de showroom-uri Franke din întreaga ţară şi în unele reprezentanţe ale magazinelor specializate precum Domo, Media Galaxy sau Flanco. De asemenea, produsele pot fi găsite în hipermarketurile Auchan Titan, Cora Pantelimon, Cora Lujerului şi Cora Cluj.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite