Brazi pe jumătate pentru case mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazi pe jumătate pentru case mici
Brazi pe jumătate pentru case mici

Crengile de brad atârnate de Crăciun prin colţurile caselor neîncăpătoare ar putea fi înlocuite cu jumătăţi de brazi lipite de perete. Un retailer britanic crede că va da lovitura cu aceşti pomi de Crăciun ciuntiţi, adaptaţi la cererile clienţilor.

Un brad artificial ce va apărea în oferta retailerului B&Q pare stufos şi cu o formă frumoasă. Cel puţin privit din faţă. În realitate, brazii sunt tăiaţi pe mijloc, astfel încât nu au coroana din spate. Ei pot fi uşor fixaţi pe peretele camerei, economisindu-se astfel foarte mult spaţiu, scrie „The Daily Telegraph“. Astfel, şi britanicii care locuiesc într-o cameră prea mică se vor putea bucura anul acesta de un brad bogat.

Produsele compacte, tot mai cerute

Reprezentanţii B&Q, firma ce va vinde aceşti pomi de Crăciun cu 29,98 de lire sterline (32,6 euro), cred că oferta lor va fi atractivă chiar şi pentru cei care dispun de locuinţe noi şi încăpătoare.  Jumătăţile de brazi înalţi de 1,82 metri vor fi disponibile spre vânzare la doar câteva luni după ce un raport al Comisiei de Arhitectură din Marea Britanie (Cabe) a relevat faptul că noile locuinţe sunt din ce în ce mai mici. În plus, majoritatea proprietarilor care şi-au achiziţionat o casă nouă s-au plâns că nu au suficient spaţiu.

„Este un lucru isteţ. Brazii de Crăciun ocupă mult spaţiu, iar B&Q a reacţionat corect la cererile clienţilor care vor ca mobila şi decoraţiunile să ocupe mai puţin loc“, spune Tom Bolton, reprezentant al Cabe. 

„Aceste jumătăţi de brazi au fost introduse în ofertă pentru a ajuta clienţii să creeze atmosfera de sărbătoare, folosind jumătate din spaţiu şi economisind jumătate din timp pentru decorare. În locuinţele mici economisirea spaţiului este crucială. Produsele compacte sunt din ce în ce mai cerute“, spune Elaine Walter, client al B&Q.


Funny And Odd Christmas Trees - Funny bloopers are a click away

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite