Blondele câştigă mai mult decât brunetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile cu părul bălai au mai mult succes
Femeile cu părul bălai au mai mult succes

În ciuda reputaţiei pe care o au, fetele cu părul blond câştigă mai mulţi bani pe an decât brunetele sau roşcatele, arată un studiu publicat de cotidianul „The Daily Mail“.

Totuşi, cele mai multe blonde cred că nu sunt luate în serios la serviciu. Studiul a analizat mai multe aspecte legate de atitudinile la locul de muncă faţă de femei în funcţie de culoarea părului.

Rezultatele au arătat că roşcatele îşi schimbă locul de muncă în mod regulat, fiind mereu în căutarea unor salarii, funcţii şi condiţii de muncă mai bune.

Prin contrast, brunetele stau mai mult timp în acelaşi loc de muncă, în speranţa că vor urca pe scara ierarhică. De asemenea, pentru brunete, pachetul salarial este cel mai important la un job.

Cercetarea a mai arătat că blondele îşi doresc mai mult să le fie recunoscute meritele de către colegii de muncă, faţă de brunete şi de roşcate, care nu au nevoie de aprecierea celor din jur. Chiar dacă blondele au venituri mai mari, brunetele sunt cele care îşi petrec mai mult timp la serviciu.

Roşcatele lucrează mai mult decât celelalte de-acasă şi spun că ar munci oricât pentru a câştiga mai mulţi bani. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de femei de profesii diferite. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite