Bitter românesc cu 39 de plante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şapte ani de studii şi cercetări, a apărut pe piaţă o nouă formulă de bitter românesc, în componenţa căruia se găsesc 39 de ingrediente naturale. Acestea sunt: afinul,

După şapte ani de studii şi cercetări, a apărut pe piaţă o nouă formulă de bitter românesc, în componenţa căruia se găsesc 39 de ingrediente naturale.

Acestea sunt: afinul, angelica, anghinarea, busuiocul, chimionul, cimbrul, coada-calului, coada-şoricelului, coriandrul, dafinul, frasinul, feniculul, gălbenelele, genţiana, ienupărul, isopul, levănţica, măceşul, menta, mesteacănul, nucul, păpădia, pelinul, plopul, roiniţa, salcia, salvia, scorţişoara, socul, sovârvul, traista-ciobanului şi troscotul.

La acestea au fost adăugate încă şapte plante valoroase: captalanul, iarba mare, iarba Sfântului Ioan, Lemnul Domnului, senna, unguraşul şi vâscul.

Amestecul este recomandat în combaterea a peste 50 de afecţiuni, de la ameţeli, anemii, astm bronşic, gastrite şi hepatite la parazitoze intestinale.

Pentru fiecare afecţiune în parte este necesar avizul specialistului fitoterapeut, care recomandă modalităţile de administrare.

Recomandări ale fitoterapeutului Eugen Giurgiu

În bronşită şi colici abdominale: se administrează intern, câte o linguriţă cu bitter, de trei ori pe zi, amestecat într-un pahar cu apă plată sau de izvor.

În cazul febrei: câte o linguriţă se amestecă într-un pahar cu apă plată şi se administrează din două în două ore.

Pentru stimularea memoriei se recomandă câte o linguriţă de bitter, diluată în apă de izvor sau plată, dimineaţa şi seara.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite