Bărbaţii vor să facă sex, femeile vor să fie iubite. Vezi aici de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu recent arată faptul că tot mai mulţi bărbaţi se gândesc doar la sex, în timp ce femeile vor să fie iubite şi să facă dragoste doar după ce petrec mai mult timp alături de partener.

Conform cercetătorilor, o zi fără sex la bărbaţi echivalează cu 20 de zile fără sex la femei, iar 20 de zile fără contact sexual pentru un bărbat este echivalentul unui an fără sex pentru o femeie. Rezultatele acestui studiu au scos la iveală faptul că femeile doresc mai întâi să-şi cunoască foarte bine partenereul, pe când bărbaţii îşi doresc acţiune încă din primul moment al relaţiei.

Majoritatea femeilor intervievate au afirmat că vor să se îndrăgostească, să petreacă mult timp împreună cu partenerul şi să se simtă iubite, iar abia apoi se gândesc să i se dăruiască partenerului, deoarece pentru femei sexul reprezintă un aspect foarte important în cadrul unei relaţii. În schimb, masculii au nevoie de mai mult timp pentru a iubi, iar deoarece aceştia îşi eliberează testosteronul prin actul sexual, bărbaţii doresc să facă mai întâi sex şi apoi se îndrăgostesc.

Specialiştii au mai afirmat că femeile simt nevoia de afecţiune, să fie răsfăţate şi să facă dragoste, pe când bărbaţii vor să facă sex şi să se simtă bine şi satisfăcuţi. Aceştia au adăugat că nu este anormal că femeile vor să fie iubite şi bărbaţii doresc sex, deoarece cele două genuri sunt diferite, dar se completează perfect.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite