Bărbaţii, sexul slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evoluţia este “deformată” de poluare, sistemul reproducător masculin este afectat, iar capacitatea bărbaţilor de a procrea are de suferit. Genul masculin este în pericol, iar

Evoluţia este “deformată” de poluare, sistemul reproducător masculin este afectat, iar capacitatea bărbaţilor de a procrea are de suferit.

Genul masculin este în pericol, iar consecinţele sunt imposibil de calculat atât pentru specia umană, cât şi pentru speciile animale, relevă “The Independent”. La această concluzie au ajuns specialişti din ţări din întreaga lume. “Masculii din speciile principalelor clase de vertebrate au fost afectaţi de substanţele chimice din mediul înconjurător”, conchide raportul.

Bărbaţii sunt, de asemenea, în pericol de a deveni efeminaţi din cauza chimicalelor care le afectează sistemul reproducător şi le schimbă comportamentul. Oamenii de ştiinţă au avertizat că poluanţii rezultaţi în urma activităţilor umane “imită” hormonii sexuali feminini. În aceste condiţii, masculi din diverse specii – de la peşti până la mamifere – au fost dereglaţi.

Deformările genitale şi efeminarea masculilor sunt cauzate, în special, susţin cercetătorii, de produsele chimice care se găsesc în ambalajele alimentelor, ale produselor de curăţare şi în vopseluri. Oamenii şi animalele sălbatice au fost expuşi în ultimii ani la peste 100.000 de noi substanţe chimice, iar Comisia Europeană a recunoscut că 99% din acestea nu au fost reglementate adecvat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite