Bărbaţii, detectori de infidelitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii sunt cu adevărat suspicioşi şi mult mai pricepuţi în a afla dacă partenerele de viaţă îi înşală. Cercetătorii au descoperit că bărbaţii reuşesc să detecteze un act de

Bărbaţii sunt cu adevărat suspicioşi şi mult mai pricepuţi în a afla dacă partenerele de viaţă îi înşală. Cercetătorii au descoperit că bărbaţii reuşesc să detecteze un act de infidelitate în peste 90% din cazuri, relevă “The Daily Telegraph”.

Mai mult, îşi dau seama mai uşor decât femeile dacă sunt minţiţi de partenere. “80% din deducţiile femeilor cu privire la fidelitate sau infidelitate au fost corecte, dar rezultatele bărbaţilor au fost şi mai bune – corecte în 94% din cazuri”, a afirmat Paul Andrews de la Virginia Commonwealth Univesity, care a condus studiul. Pentru realizarea cercetării au fost luate în calcul 203 cupluri, care au completat chestionare confidenţiale privind fidelitatea lor, suspiciunile avute şi episoadele de infidelitate descoperite ale partenerului.

Rezultatele au arătat că 29% din bărbaţi au admis că au fost infideli, în comparaţie cu 18,5% din femei.Pe de altă parte, cercetătorii consideră că având de înfruntat suspiciuni mai puternice din partea bărbaţilor, femeile au devenit mai performante în a-şi ascunde actele de infidelitate. Deşi 28,5% din doamnele incluse în studiu şi-au înşelat partenerii, numai 18,5% au recunoscut. Bărbaţii au fost însă oneşti.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite