Avioane dotate cu canapele extensibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cuplu se poate odihni pe canapeaua extensibilă din aeronavă
Un cuplu se poate odihni pe canapeaua extensibilă din aeronavă

O companie aeriană din Noua Zeelandă a găsit o soluţie la veşnica problemă a călătorului cu avionul: cum să reuşeşti să dormi confortabil în timpul unui zbor interminabil fără să plăteşti o avere pentru acest privilegiu.

Air New Zealand a inventat Skycouch, un pat format prin extinderea suportului de picioare în linie cu cele trei scaune de pe un rând, suficient de mare pentru a se odihni un cuplu. Pentru un somn bun pe canapeaua extensibilă din avion, pasagerii vor plăti preţul a două locuri şi jumătate.

Primul pat disponibil într-un avion la clasa economic va fi inclus în noua flotă aeriană a companiei din Noua Zeelandă de la sfârşitul anului, pe ruta Los Angeles-Auckland, apoi, din aprilie 2011, şi pe ruta Londra-Auckland.

Air New Zealand speră să revoluţioneze astfel călătoriile cu avionul pe distanţe lungi. Şi cu siguranţă a reuşit să spargă tiparul, scrie „The Times", pentru că în ultimii 25 de ani, toate iniţiativele similare s-au adresat călătorilor de la clasa business. Familiile tinere şi cuplurile în vârstă sunt publicul-ţintă al inovaţiei liniei aeriene. Potrivit „The Times", în patul din avion încap înghesuiţi doi adulţi. Mai confortabil se pot odihni un adult şi doi copii mici.

„S-au terminat vremurile în care pasagerii de la clasa economic tânjeau să se întindă ca să poată dormi", a spus Rob Fyfe, preşedintele companiei aeriene care a cheltuit mai multe milioane de euro şi a lucrat trei ani pentru materializarea conceptului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite