VIDEO Aspiratorul mut, cu iPod încorporat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspiratorul convenţional îţi poate da dureri de cap
Aspiratorul convenţional îţi poate da dureri de cap

Consumatorii pot scăpa de poluarea fonică din gospodărie. A apărut aspiratorul care-şi face treaba în linişte deplină. Nu numai că maşinăria este foarte silenţioasă, însă are încorporat şi un iPod pentru ca gospodinele să poată asculta muzică în timp ce-şi rezolvă muncile casnice.

VEZI AICI FOTO!

Noul aspirator scos pe piaţă de compania Electrolux îţi dă un sentiment de bine, doar pentru că în lipsa zgomotului, când eşti mai relaxat, poţi foarte bine să asculţi muzica ta preferată, scrie „The Daily Telegraph".

Producătorul suedez a realizat şi un website pe care oamenii sunt invitaţi să-şi creeze propria listă cu melodii. Internauţii trebuie doar să introducă detalii referitoare la dimensiunile casei în care locuiesc sau tipul pardoselii pe care o au în gospodărie şi pe care trebuie s-o cureţe de praf.

„Printr-o nouă tehnologie, am reuşit să reducem zgomotul motorului la maximum, astfel încât gradul de silenţiozitate să fie invers proporţional cu optimizarea procesului de aspirare. În plus, studiile pe care le-am făcut în laboratoarele noastre arată că introducerea posibilităţii de a asculta muzică în timpul curăţeniei determină reducerea stresului la om", spune reprezentantul Electrolux, Cecilia Gustavsson.

Frigidere „muzicale"

În prezent, aspiratorul silenţios cu iPod este doar un prototip. Compania suedeză speră ca utilizatorii să fie receptivi la efectele unei astfel de tehnologii şi să primească multe solicitări, pentru ca ulterior să poată produce noile aspiratoare la scară largă.

Electrolux nu este primul producător care vine cu ideea de a a scoate pe piaţă un produs cu dispozitive ataşate, la care poţi asculta muzică. Cei de la firma de electrocasnice Gorenje au anunţat anul acesta că se pregătesc să lanseze frigiderele cu iPod, unde acestea din urmă pot fi încărcate şi folosite pentru muzică sau internet wireless.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite