Aspic de peşte cu hasmaţuchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţie: 500 g peşte alb (curăţat de oase), 3 morcovi, o albitură, o rădăcină de hasmaţuchi, gelatină - 30 g, frunze de dafin şi cimbru, după gust, frunze de salată verde.

Compoziţie: 500 g peşte alb (curăţat de oase), 3 morcovi, o albitură, o rădăcină de hasmaţuchi, gelatină - 30 g, frunze de dafin şi cimbru, după gust, frunze de salată verde.

Preparare: Legumele curăţate, tăiate sub formă de rondele vor fi puse la fiert. Vom curăţa peştele şi îl vom tăia bucăţi. Îl punem la fiert, alături de zarzavat, când acesta este fiert doar pe jumătate. Vom avea grijă să lăsăm focul mic, să adăugăm condimentele. În timp ce peştele fierbe vom pune gelatina la înmuiat, în puţină apă rece. Când peştele şi legumele au fiert le strecurăm. Zeama rămasă va fi turnată peste gelatină. Alegem un platou pe care îl acoperim cu frunze de salată verde, apoi aşezăm un strat de zarzavat fiert; deasupra vor fi puse bucăţile de peşte. În final, turnăm zeama cu gelatină şi punem tava la rece. Preparatul poate fi consumat şi de diabetici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite