Angajaţi în pielea goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consultant britanic a găsit o soluţie neobişnuită pentru a stimula angajaţii unei companii aflată în criză. Nu le-a mărit salariile, ci le-a propus să se dezbrace. Şi aceştia au acceptat.

David Taylor consideră că această măsură va îmbunătăţi spiritul de echipă şi comunicarea dintre membrii ei. „Asta este cea mai bizară tehnică pe care am folosit-o vreodată“, susţine Taylor.

Angajaţii au ales o zi a săptămânii şi astfel a luat naştere „Vinerea în pielea goală”. În afară de doi angajaţi care au ales, totuşi, să poarte lenjerie intimă, restul au renunţat complet la haine.

„Este minunat. Acum, că ne-am văzut goi, nu mai există nicio barieră“, a spus Sam Jackson, de 23 de ani, singura femeie din companie care a acceptat să se dezbrace complet. „Nu am fost obligaţi să facem asta. Dacă am fi vrut să venim îmbrăcaţi, am fi putut. Eu îmi iubesc corpul şi nu am de ce să mă ruşinez.

Toţi ar trebui să ne considerăm frumoşi0147, a adăugat ea.Experimentul, care a avut loc în aprilie, a fost filmat şi va fi difuzat pe 9 iulie pe un post de televiziune britanic. Directorul general al companiei, Mike Owen, de 40 de ani, spune că a fost un exerciţiu de curaj care a dat rezultate, pentru că firmei îi merge din ce în ce mai bine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite