Ai suferit din dragoste? Vezi aici cum te poţi răzbuna pe bărbaţi, în funcţie de zodia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologii din întreaga lume au realizat un top al metodelor de răzbunare pe care femeile le pot folosi împotriva bărbaţilor, în funcţie de zodie. Aceştia precizează că motivele pentru care se enervează bărbaţii depind de zodie, iar dacă ai suferit în urma unei relaţii amoroase trebuie să te gândeşti mai întâi la zodia lui şi apoi să te răzbuni.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să te răzbuni pe un bărbat în zodia berbec trebuie să te legi cumva de orgoliul lui şi mai ales de reputaţia lui de bărbat viril. Îl vei enerva la culme!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Răzbunarea supremă în ceea ce priveşte un bărbat în zodia taur este să-i răspândeşti cele mai întunecate secrete. Nu ar fi prea frumos din partea ta, dar dacă te-a adus deja în stadiul acesta, nu există răzbunare mai dulce.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vrei să îl enervezi la culme pe un bărbat în zodia gemeni şi să te răzbuni pe deplin? E simplu. Ignoră-l total! Astfel îl baţi cu propriile lui arme. Iar dacă este vorba de fostul tău iubit care te-a făcut să suferi, cu atât mai mult va funcţiona.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cei mai mulţi nativi din rac sunt dependenţi de mamele lor, dar nu prea recunosc asta în gura mare, de teama de a nu fi subiectul glumelor. Prin urmare, dacă te amuzi puţin pe seama acestui nativ "mămos", vei fi complet răzbunată!

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă vrei să te răzbuni pe fostul tău iubit din zodia leului, cea mai simplă soluţie este să-l faci gelos. Acordă-i multă atenţie altui bărbat din grupul de prieteni şi va fi brusc extrem de enervat. Chiar dacă te-a părăsit, va dori să ştie că încă mai visezi la el, iar când descoperă contrariul, va lua foc!

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Discuţiile în contradictoriu cu un bărbat în fecioară nu duc nicăieri pentru că nativii acestei zodii sunt extrem de încăpăţânaţi şi mai ales vor să aibă întotdeauna dreptate. Ca să te răzbuni pe el nu trebuie să faci altceva decât să îl contrazici. E foarte simplu!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Îndoiala este cel mai mare duşman al nativului din balanţă. Dacă îi sădeşti o urmă de îndoială în suflet referitor la orice capitol sensibil din viaţa lui, îşi va pierde ore în şir gândindu-se la asta, iar tu vei fi deplin răzbunată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii se numără printre cei mai competitivi nativi ai zodiacului, iar dacă îi pui la îndoială calităţile sau îl compari cu un alt bărbat pe care îl lauzi peste măsură, va fierbe de invidie şi nervi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te poţi răzbuna foarte uşor pe un bărbat în zodia săgetătorului pur şi simplu ignorându-l. La fel ca gemenii, săgetătorii sunt dependenţi de atenţia oamenilor, iar dacă tu îl ignori, va suferi în tăcere.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Ca să te răzbuni pe un capricon trebuie să te legi de reputaţia lui. Ţine foarte mult la prestigiu şi la normele sociale, astfel că va fi complet umilit dacă vei face ceva care să-i zdruncine statutul.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Arată-i unui bărbat în vărsător că a fost înlocuit rapid şi va fierbe de mânie. Este cea mai simplă răzbunare pe care o poţi pune la cale. De asemenea, dacă este dependent de gadgeturi, precum majoritatea vărsătorilor, ai putea să faci ceva care să-i pună în pericol aparatura de ultimă oră...

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Sensibilul nativ din zodia peşti ar face orice să îşi ascundă sentimentele cât mai bine, dar şi vulnerabilitatea şi slăbiciunile. Dacă reuşeşti să le scoţi în evidenţă cumva, te vei răzbuna din plin.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite