Adulter virtual, divorţ în viaţa reală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul virtual Second Life este pentru mulţi dintre împătimiţii lui doar o modalitate de a evada din constrângerile vieţii de zi cu zi. Pentru un cuplu britanic însă, comportamentul din joc a

Jocul virtual Second Life este pentru mulţi dintre împătimiţii lui doar o modalitate de a evada din constrângerile vieţii de zi cu zi. Pentru un cuplu britanic însă, comportamentul din joc a ajuns motiv de divorţ, relevă “The Guardian”. Cei doi s-au despărţit după ce soţia a descoperit că în viaţa virtuală bărbatul ei avea o relaţie cu o altă femeie.

Amy Taylor, 28 de ani, care în Second Life este un DJ de club pe nume Laura Skye, afirmă că soţul său, David Pollard, 40 de ani, pe nume Dave Barmy în joc, avea o relaţie adevărată cu fiinţa umană care o controla pe noua sa iubită virtuală.

Avatarele lui Amy şi David au avut o relaţie în Second Life, care a avut de suferit când Dave a fost prins făcând amor cu o prostituată. Pentru un timp, Laura a pus capăt relaţiei virtuale, dar de atunci, realitatea şi ficţiunea au început să interacţioneze.

După ce femeia a pus la cale un test virtual de fidelitate, pe care Dave l-a trecut, aceasta a avut surpriza de a-l găsi în compania unei alte femei virtuale. Şi aşa s-a ajuns la divorţ.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite