Adolescenta ucigaşă a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Pintili (15 ani), adolescenta care, în urmă cu trei luni, şi-a omorât mama adoptivă cu o toporişcă, a fost arestată, ieri, de Tribunalul Bucureşti.

Citiţi şi
Afaceri de familie reglate cu toporul
Constanta: Ucis cu toporul în propria casă


Ea este acuzată de omor calificat, iar expertiza medico-legală a stabilit că aceasta a avut discernământ când a săvârşit fapta. La data de 9 martie, în urma unui scandal, Alexandra şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de toporişcă, femeia, în vârstă de 54 de ani, fiind găsită fără suflare de către soţul său.

După ce şi-a căsăpit mama, Alexandra – care locuia pe strada Alexandru cel Bun din Capitală - a dispărut de acasă, fiind găsită după câteva ore de poliţişti în zona Parcului Cişmigiu.

Elevă în clasa a X-a la Liceul „Dimitrie Cantemir“ din Capitală, Alexandra şi-a recunoscut fapta, dar a susţinut că au lăsat-o nervii în urma deselor bătăi pe care i le-ar fi aplicat mama sa.

Chiar şi după oribila crimă, Alexandra a fost lăsată de anchetatori să se întoarcă la şcoală, întrucât, fiind minoră, ea nu putea fi arestată decât după efectuarea unei expertize psihiatrice. Acum, tânăra riscă să petreacă 12 ani după gratii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite