Acces limitat la cele mai noi gadgeturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din cele mai râvnite „jucării“ hi-tech ale anului 2008 nu au ajuns încă în România. Celebrele iPhone 3G şi iPod de la Apple au fost aşteptate cu sufletul la gură pe piaţa noastră. Televizorul Sony XEL-1  sau minicamera Flip Mino sunt însă nişte ilustre necunoscute.

Cele mai „tari” dispozitive electronice din 2008, recunoscute ca atare de specialişti, pot fi cumpărate de români mai mult de pe internet, prin site-uri de profil sau prin site-uri de comenzi cu livrare directă din Statele Unite.

În topul gadgeturilor de succes se află şi produse care nu au fost încă lansate pe pieţele europene.

Lansări întârziate

Printre acestea se numără mult aşteptatul LCD de la Sony XEL-1, primul televizor care foloseşte tehnologia OLED (Organic Light-Emitting Diode). Televizorul, cu o grosime de doar 3 mm, va fi disponibil prima dată pe piaţa din Japonia începând cu 1 decembrie.

Potrivit site-urilor de profil, televizorul de ultimă generaţie va ajunge în magazinele din Europa abia în prima jumătate a lui 2009.  Pentru gadgeturile disponibile pe piaţă, cele mai sigure surse sunt magazinele online de electronice.

Minilaptopul Asus Eee PC 900 şi navigatorul GPS TomTom GO 930 sunt disponibile pe site-uri precum www.e-tc.ro. Preţurile acestora sunt comparabile cu cele de pe alte pieţe europene.

GPS-ul TomTom GO 930 a ajuns în topul gadgeturilor anului datorită unor funcţii noi: „ruta inteligentă“ -  ghidarea pe trasee diferite către aceeaşi destinaţie, în funcţie de oră sau de zi – şi  ghidarea animată pe benzi. Placa de joc Nintendo, special creată pentru consola Wii este şi ea disponibilă la preţ de aproximativ 400 de lei tot pe internet, dar şi în magazine.

Telefonul total iPhone 3G a fost adus în România prin Orange şi poate fi cumpărat la abonament, iar noul iPod produs tot de Apple a ajuns în marile magazine de electronice. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite