A uitat o avere într-un hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O blondă misterioasă a uitat într-un dulap din apartamentul pe care l-a ocupat în luxosul hotel Westbury Mayfair din inima Londrei o serie de bijuterii estimate la 500.000 de lire (aproape 600.000 de euro).

Femeia, despre care se crede că ar fi americancă sau canadiancă, a declanşat în urma ei o adevărată „vânătoare" după ce a părăsit hotelul, lunea trecută, scrie „The Daily Telegraph". O cameristă a descoperit într-un corp cu sertare din cameră un adevărat tezaur. Printre bijuteriile găsite se aflau două inele cu diamante uriaşe, un colier şi cerceii din acelaşi set, dar şi un ceas scump.

Un purtător de cuvânt al hotelului a declarat că bijuteriile au fost păstrate într-un seif, în timp ce angajaţii au căutat-o în zadar pe păgubaşă prin împrejurimi. Femeia lăsase la recepţie doar numele complet, fără un număr de telefon sau adresa la care ar fi putut fi contactată. „Bijuteriile erau pur şi simplu extraordinare. Am tot văzut bijuterii scumpe de când lucrez aici, dar acestea erau altceva", a declarat un oficial al hotelului.

Păgubita, o doamnă de vreo 30 de ani, a fost căutată de angajaţii hotelului prin magazinele din apropiere, dar şi prin Aeroportul Heathrow din Londra. Fără succes, însă! Căutările s-au încheiat joia trecută, când femeia a sunat, plângând, la recepţia hotelului. După ce i-a fost verificată identitatea, managerii hotelului au început demersurile pentru a-i returna bijuteriile. „Doamna mi-a spus că a plecat în grabă din hotel şi şi-a dat seama că şi-a uitat bijuteriile când se afla deja în avion", a declarat purtătorul de cuvânt al hotelului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite