A plătit pentru silicoanele fiicelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie a plătit peste 12.000 de euro pentru ca fiicele sale să‑şi poată mări sânii prin metode chirurgicale.

Tatăl, Perry (46 de ani), le-a oferit banii drept cadou pentru cea de-a 19-a aniversare a lui Rose şi la cea de-a 21-a zi de naştere a lui Harriett, relatează „The Mirror". Cu toate că mulţi ar considera darul tatălui neortodox, britanicul spune că a meritat. „Am văzut cât de nefericite erau înainte. Acum arată amândouă fantastic."

Mai mult, mama fetelor, Deborah, a fost şi motivaţia, şi modelul pentru cele două tinere. Şi asta pentru că în urmă cu cinci ani femeia a trecut printr-o astfel de intervenţie, în urma căreia a schimbat mărimea sutienelor de la 70A la 70D. „După ce şi-a făcut mama operaţia, eram puţin geloasă. Voiam ca bustul meu să arate la fel", povesteşte Harriett.

Tânăra spune că înainte îşi ascundea pieptul sub tricouri largi şi purta sutiene căptuşite chiar şi când dormea. Aşa că mama ei a înţeles perfect durerea celor două fete care i-au moştenit formele. Tot Deborah a apelat la o prietenă care lucra în domeniul chirurgiei estetice. Atunci când fetele s-au convins că asta este ceea ce-şi doresc cel mai mult, tatăl s-a îngrijit ca nimic să nu umbrească aniversările fiicelor sale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite