A născut la trei ore după ce a aflat că e gravidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naşterea neaşteptată a unei englezoaice a demonstrat că nu oricine are burta umflată suferă de gută
Naşterea neaşteptată a unei englezoaice a demonstrat că nu oricine are burta umflată suferă de gută

O coafeză din Marea Britanie a dat naştere unei fetiţe la numai trei ore după ce medicii au anunţat-o că este însărcinată, informează „The Daily Telegraph". Belinda Waite (21 de ani) din Bampton, Devon, s-a prezentat la spitalul local pentru mai multe consultaţii în decursul ultimelor nouă luni.

Doctorii i-au spus că suferă de sindromul de colon iritabil precum şi de gută şi au tratat-o ca pe un caz extrem de grav. În realitate, britanica era însărcinată cu o fetiţă perfect sănătoasă de patru kilograme care a venit pe lume în urmă cu o lună.

Femeia, poreclită şi „Billy",povesteşte că de-a lungul ultimelor luni a simţit că ceva se mişcă în burta ei, dar nu s-a gândit niciodată că ar putea fi însărcinată. „Se pare că nici măcar doctorii nu s-au gândit la asta", le-a spus Belinda jurnaliştilor britanici. „Citeam poveşti asemănătoare prin reviste, dar niciodată nu m-am gândit că aşa ceva i se poate întâmpla cu adevărat cuiva. Cu siguranţă nu m-am gândit că mi se va întâmpla chiar mie", a mai spus englezoaica.

În ziua de Crăciun, Belinda a ajuns la spital pentru că i se umflaseră mâinile şi picioarele. Doctorii au asigurat-o că suferă de gută sau are o alergie la ceva. Pe 6 februarie - în noaptea de dinaintea naşterii -, Belinda s-a mai prezentat o dată la spital pentru că o durea tot corpul. La ora 22.00 medicii i-au spus că e însărcinată în trei luni. De fapt, sarcina avea nouă luni, iar patru ore şi jumătate mai târziu, britanica avea să nască acasă, ajutată de mama iubitului ei, Syliva.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite