«24», bărbatul cu câte un deget în plus şi la mâini şi la picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Cuba are şase degete atât la mâini, cât şi la picioare. Ceea ce îl face şi mai deosebit este faptul că degetele în plus sunt încadrate perfect de celelalte, astfel încât nu îţi dai seama că ceva nu e în regulă decât atunci când le numeri.

Lui Yoandri Hernandez Garrido i se spune "24" din cauza degetelor sale. Bărbatul s-a născut cu câte şase degete la fiecare membru, atât la cele superioare, cât şi la cele inferioare.

Cubanezul este foarte mândru de "darul" său şi spune că detele îl ajută chiar să îşi câştige existenţa pentru că turiştii îi dau bani pentru a se fotografia cu el.

Un călător i-a dat odată 10 dolari pentru o fotografie, într-o ţară în care salariul mediu pe lună este de 20 de dolari.

"Graţie celor 24 de degete pot să supravieţuiesc, având în vedere faptul că nu am un serviciu stabil", a spus Hernandez.

Degetele i-au dat însă la un moment dat bărbatului şi bătăi de cap.

"Într-o zi, pe când eram în şcoala primară, învăţătoarea m-a întrebat cât fac 5 plus 5. Pentru că n-am ştiut, aceasta a intentionat să mă ajute: 'Atâtea degete câte ai'. Şi eu am răspuns: '12!'", a povestit cubanezul.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite