10 metode prin care poţi afla dacă te înşală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care se tem că bărbaţii lor calcă strâmb trebuie să fie atente la câteva semne care, spun psihologii, pot trăda lipsa de fidelitate. Psihologii specializaţi în terapia de cuplu afirmă că unii bărbaţi sunt mai înclinaţi spre infidelitate. Numai că femeile îşi pot da seama care sunt şansele să fie înşelate.

Pe baza mai multor studii privind relaţiile de cuplu şi a părerilor psihoterapeuţilor, cotidianul britanic „The Daily Mail" a întocmit o listă cu semnele care indică faptul că un bărbat nu-i este fidel partenerei de viaţă.

1 Ea câştigă mai mult. Potrivit unei cercetări din 2010, bărbaţii care sunt dependenţi financiar de partenera de viaţă sunt de cinci ori mai predispuşi s-o înşele.

2 El lucrează peste program. Studiile arată că, dacă bărbaţii îşi petrec mai puţin de 10% din timp alături de partenera de viaţa, există 10% şanse să fie infideli.

3 Aţi locuit împreună înainte de căsătorie. Sondajele arată că 40% din cei care locuiesc împreună fără a se căsători sunt mai predispuşi spre acte de infidelitate.

4 Tătăl lui a avut aventuri. Cercetătorii au descoperit că există o genă a infidelităţii, astfel că trecutul amoros al bărbaţilor din familia lui trebuie luat în calcul.

5 El a mai fost căsătorit, ea - nu. Oamenii de ştiinţă au descoperit, în urma unui studiu din 2009, că un divorţ la activ este un bun indicator pentru funcţionalitatea unei relaţii.

6 Trăiţi în mediul rural. Un sondaj făcut în Marea Britanie de o companie de întâlniri amoroase online a arătat că adulterul este comis în special la sate.

7 El a primit o educaţie strictă. Specialiştii sunt de părere că persoanele care au crescut într-un mediu cultural sau religios cu multe restricţii încearcă să găsească metode de a evada.

8 El este amator de reţele de socializare. Conform unei firme britanice de avocatură specializată în divorţuri, bărbaţii care-şi petrec mult timp în reţelele de socializare sunt mai predispuşi la adulter.

9 El îi antipatizează prietenii. Dacă bărbatul nu se simte bine în cercul tău de amici, există o mai mare probabilitate să fie infidel.

10 El are un IQ mai mic. Psihologul Satoshi Kanazawa de la London School of Economics a ajuns la concluzia că, pe măsură ce coeficientul de inteligenţă (IQ) al unui bărbat creşte, scade probabilitatea ca el să-şi înşele soţia. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite