În umbra Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele divei a lansat recent volumul "Life with my Sister Madonna"/ "Viaţa cu sora mea Madonna", o carte despre relaţia cu sora lui În carte, Christopher Ciccone o compară pe Madonna cu

Fratele divei a lansat recent volumul "Life with my Sister Madonna"/ "Viaţa cu sora mea Madonna", o carte despre relaţia cu sora lui

În carte, Christopher Ciccone o compară pe Madonna cu regina Angliei. Spune însă că sora lui este mai faimoasă.

Despre viaţa Madonnei s-au scris o mulţime de cărţi. Fratele ei promite o altă poveste. Cartea "Viaţa cu sora mea Madonna" spune însă mai puţine lucruri despre Madonna, cât despre Christopher, fratele condamnat să trăiască în umbra succesului ei.

"Chiar dacă Buckingham Palace, reşedinţa reginei Angliei este chiar vizavi de strada noastră, potrivit estimărilor mele şi ale milioanelor de fani, ea este adevărata regină a lumii - Madonna Louise Veronica Ciccone, sora mea mai mare cu 27 de luni, care, la 11 ani după lansarea primului ei album, este una dintre cele mai faimoase femei din lume", spune Christopher Ciccone, într-un fragment din carte, făcut public de ABC News.

Cum e să fii în locul Madonnei?

Christopher i-a servit Madonnei ca dansator, ca persoană care o ajuta mereu şi mai târziu ca designer. Dar de cele mai multe ori, însă, era doar vecinul ei de cameră pe care îl supunea uneori unui tratament nedrept. Totuşi, Ciccone rămâne fascinat de magnetismul ei.

"Presiunea de a cânta, de a distra publicul, de a-l satisface şi doar de a fi Madonna este incomensurabilă, şi chiar eu, care sunt acum persoana cea mai apropiată de Regina Lumii, nu-mi pot da exact seama cum e să fii în locul ei, cu atâtea aşteptări de la tine, atâta adoraţie, cu atâţia care o iubesc şi atâţia care o urăsc", adaugă Ciccone.

Detalii din viaţa unei dive

Madonna şi Christopher au trecut prin perioada adolescenţei împreună. Ea a fost cea care i-a dat primul joint, prima pastilă de ecstasy şi care l-a dus pentru prima dată într-un club de homosexuali. Ştia aproape totul despre ea şi îi decoda mesajele doar din gesturi şi din priviri.

"Atunci când sora mea îşi punea mâinile în şolduri, ca o nevastă supărată, ştiam că am dat de bucluc. Când începea să-şi ia oja, de obicei roşie, de pe unghii, ştiam că este nervoasă", spune fratele ei.

Cititorii dornici de detalii picante din viaţa amoroasă a Madonnei nu vor fi dezamăgiţi, pentru că acesta le deschide practic uşa dormitorului ei.

Ciccone menţionează atâtea poveşti de dragoste ale Madonnei, încât relaţiile cu Sean Penn, John F. Kennedy Jr. sau cu jucătorul de baschet Dennis Rodman sunt doar menţionate fugitiv. Nici lui Guy Ritchie nu-i face un portret măgulitor. Mai mult decât atât, spune că acesta nu s-a înţeles niciodată cu familia ei.

Alte cărţi despre viaţa vedetei

"Encyclopedia Madonnica", de Matthew Rettenmund
"Madonna: obscenitate şi suflet", de Karlene Faith
"Madonna: O biografie intimă", de J. Randy Taraborrelli
"Madonna: În propriile ei cuvinte (În propriile lor cuvinte)", de Mick St. Michael
"Madonna" de Andrew Morton
"Madonnastyle", de Carol Clerk

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite