Un tort prea tare pentru Katy cea jucăuşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A sărutat o fată şi i-a plăcut, dar îşi face griji pentru ce o să creadă iubitul ei. Asta transmite Katy Perry în primul ei single, „I Kissed a Girl”, piesă pe care a cântat-o în timp ce s-a aruncat într-un tort uriaş la Premiile MTV.

Katy Perry, pe numele ei real Katheryn Elizabeth Hudson, tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere. Este născută pe 25 octombrie 1984. Şi cum la orice casă mare petrecerea ţine o săptămână, Katy s-a hotărât să înceapă de săptămâna trecută, când în cadrul decernării Premiilor MTV Latin America a urcat pe scenă pentru a cânta. Ea a cerut ca în timpul recitalului să-i fie adus alături un tort uriaş.

Katy a plonjat în el fără să se gândească de două ori, iar scena, vă puteţi închipui, a fost mai mult decât hilară, mai ales că organizatorii îi aduseseră un tort fals, doar îmbrăcat în cremă.

Acesta era foarte tare şi nu s-a rupt, astfel că s-a lovit serios după ce s-a izbit cu capul în glazură. În plus, cântăreaţa nu s-a gândit cât de alunecoasă poate fi o podea unsă cu cremă. Recitalul ei s-a terminat în hohote, iar publicul a reuşit să asculte doar primele acorduri ale piesei care a făcut-o celebră, “I Kissed a Girl”. Katy Perry s-a născut în America şi este şi compozitoare, contribuţia la primul ei album fiind considerabilă din acest punct de vedere.

Inspirată de Amy Winehouse

Fără a fi o piesă memorabilă, single-ul “I Kissed a Girl” a reuşit să isterizeze o lume întreagă prin ritm, dar mai ales prin versuri. Dar muzica nu este singura care te face să te uiţi de cel puţin două ori la ea. Stilul ei vestimentar, neconvenţional, plin de culori diferite, care combină epoci diferite, te face uneori să te întrebi dacă nu cumva este daltonistă. Dar la o privire mai atentă, hainele sunt combinate perfect, mai ales pentru o puştoaică senzuală, care s-a trezit vedetă peste noapte.

În cazul în care următoarele ei single-uri vor avea acelaşi succes precum “I Kissed a Girl”, Katy va deveni cu siguranţă un simbol al adolescenţilor. Ea a declarat că britanicele Amy Winehouse şi Lilly Allen, ambele cunoscute drept “ciudăţele”, au fost cele care au inspirat-o.

Winehouse şi Allen au fost cele care au prezentat Americii muzica de calitate, spune ea, şi doreşte să le calce pe urme. Katy se dovedeşte o adolescentă simpatică, plină de vitalitate, deşi tatăl ei este preot, iar cea mai mare parte a copilăriei a petrecut-o în biserici. Până şi primele contacte cu muzica tot acolo le-a avut, întrucât a cântat de mică în corul condus de tatăl ei.

Un alt nume de scenă

Aceste legături cu muzica laică s-au concretizat în anul 2001, când a lansat un album de gospel, “Katy Hudson”. A început să asculte Queen, Alanis Morissette, Heart, Joni Mitchell, Cher, Cyndi Lauper, Joan Jett sau Shirley Manson, schimbându-şi stilul, iar după albumul din 2001 cântăreaţa a hotărât să-şi schimbe şi numele de scenă, din Katy Hudson în Katy Perry, deoarece primul semăna prea mult cu cel al actriţei Kate Hudson şi erau confundate adesea.

În 2004, Katy a început o colaborare cu echipa de producţie de la „Matrix“, iar în acelaşi timp a început lucrul la un prim album de muzică pop cu lansare internaţională programată în 2005.

Din diferite motive, s-a renunţat la această idee, iar albumul ei de debut “One of the Boys” a văzut lumina zilei anul acesta. Între timp însă, Perry a avut mai multe colaborări, printre care una cu P.O.D, piesa ei “Simple” a apărut pe coloana sonoră a filmului “The Sisterhood of the Traveling Pants” şi a interpretat piesa Madonnei, “Like a Virgin”, pe scena MTV.

O relaţie stabilă

Katy nu stă rău nici cu dragostea: deşi cântă despre cum a sărutat o altă fată, ea are o relaţie stabilă cu un băiat care i-a îndeplinit dorinţa din versuri şi nu s-a supărat. Dimpotrivă, s-a declarat foarte mândru de ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite