Susan Boyle, scandal pe aeroportul din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Susan Boyle, în timpul show-lui care i-a adus celebritatea
Susan Boyle, în timpul show-lui care i-a adus celebritatea

Interpreta scoţiană a luat o mătură și a început să cânte în sala de așteptare VIP, în același timp încercând să curețe pantofii pasagerilor cu respectivul obiect de curățat.

Pasagerii din sala de așteptare VIP a aeroportului Heathrow din Londra au trecut recent de la uimire la indignare, neștiind cum să să reacționeze când au văzut-o pe cântăreața Susan Boyle într-o ipostază mai mult decât stranie.

Aceasta a luat o mătură și a început să "curețe" pantofii pasagerilor aflați în sala de așteptare VIP, folosind obiectul și ca pe un microfon. Vedeta a început să cânte, iar oamenii au chemat personalul de pază.

Conform surselor citate de ziarul "The Sun", Susan a provocat un adevărat haos, cântând, dansând, înjurând și încercând să le măture pantofii pasagerilor.

Cântăreața, care era vizibil nervoasă și agitată, nu a cedat rugăminții bodyguarzilor de a înceta, iar la încercarea acestora de a o imobiliza pentru a-i administra un calmant s-a zbătut, reușind să fugă din sală, în timp ce țipa: "Am scăpat! Am scăpat!".

Află cum s-a sfârșit această scenă penibilă din aeroportul londonez

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite