Cum se subţiază averea unui Beatles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul McCartney şi Heather Mills, un divorţ cu multe zerouri Fostul membru al legendarei formaţii britanice trece printr-o perioadă sumbră. Alcoolul şi mediatizatul divorţ de Heather

Paul McCartney şi Heather Mills, un divorţ cu multe zerouri

Fostul membru al legendarei formaţii britanice trece printr-o perioadă sumbră. Alcoolul şi mediatizatul divorţ de Heather Mills i-au tocat lui Paul McCartney sănătatea, nervii şi banii.

Sfârşitul anului 2007 l-a prins pe patul de spital. Operat de angioplastie coronariană într-o clinică privată din Londra, Sir Paul McCartney a mai găsit ceva resurse ca să urce pe scenă, într-un minirecital în aer liber. Sănătatea precară a veteranului trupei Beatles s-a agravat în perioada divorţului de fostul manechin Heather Mills. Separaţi din luna mai a anului 2006, după patru ani de căsătorie, cei doi au avut o relaţie mereu dificilă. Mills (40 de ani) l-a acuzat pe fostul soţ de violenţă fizică şi a dezvăluit instanţei că prietenia acestuia cu vinul era singura legătură solidă şi constantă în aceşti ani.

Fostul star britanic, în vârstă de 65 de ani, are o avere de estimată la 825 milioane de lire sterline (aproximativ un miliard de euro). Pentru că n-au semnat un acord prenupţial, Mills putea pretinde jumătate din avere, ceea ce i-a adus denumirea de cel mai scump divorţ din Marea Britanie.

Pentru a scurta procesul şi pentru a o proteja pe fiica lor, Beatrice, în vârstă de patru ani, în toamna lui 2007, McCartney i-a propus fostei soţii un acord financiar de 55 milioane de lire, pe care acesta l-a refuzat. Fostul manechin a afirmat că Sir Paul nu este un tată bun nici pentru Beatrice, nici pentru cei patru copii ai acestuia din prima căsătorie.

După ce McCartney şi-a prezentat fetiţa noii sale cuceriri, actriţei de origine franceză Rosanna Arquette, Heather Mills n-a suportat înfruntarea şi a cerut instanţei interdicţia ca tatăl să-şi vadă fiica. Lucru care nu s-a întâmplat! Fosta soţie nu o cruţă nici pe Stella McCartney, fiica cea mare a starului din prima căsătorie, de profesie designer. Într-un interviu televizat, Heather o acuza că a contribuit cu fel de fel de intrigi la deteriorarea relaţiei lor: "În fiecare săptămână, Stella a încercat să ne despartă. Era atât de geloasă! Nu o interesa fericirea tatălui ei. Nu vreau să o mai protejez, pentru că a făcut nişte lucruri îngrozitoare", a spus Mills.

Fosta doamnă McCartney a mai dezvăluit că a suferit foarte mult după ce Stella i-a zgâriat faţa într-o fotografie, în cadrul unei şedinţe de terapie la care au participat împreună. După înfăţişarea din luna octombrie a anului trecut,

Paul a ameninţat că va transforma procesul într-unul public. Şi asta ca să se răzbune pe fosta soţie, care a declarat că va scrie o carte despre căsnicia lor, în ciuda faptului că semnase un pact de confidenţialitate. La finalul întâlnirii, Heather a izbucnit în lacrimi.

Trecutul ei nu este tocmai curat: înainte să fie soţia lui Paul McCartney, Heather a fost prostituată de lux. La sfârşitul săptămânii trecute, cei doi au avut o nouă înfăţişare. Cu uşile închise, dovadă că Paul rămâne totuşi un Sir!

Majoritatea tabloidelor britanice sunt de părere că lui Mills i s-au oferit 55 milioane de lire sterline (74 milioane de euro) şi o pensie anuală de 2,5 milioane de lire sterline până când Beatrice va împlini 18 ani. Finalul? Va urma!

Stella a încercat să ne despartă. Era atât de geloasă! Nu o interesa fericirea tatălui ei.
Heather Mills despre fiica cea mare a lui Paul McCartney

Heather are proteză pe piciorul stâng

Heather Mills şi-a pierdut piciorul stâng, de la genunchi în jos, într-un accident de maşină, în 1993. În ciuda acestui handicap, bine mascat de o proteză, ea a prezentat modă timp de câţiva ani şi a fost prima participantă cu dizabilităţi locomotorii la un show de dans (un fel de "Dansez pentru tine" al postului tv ABC). De-a lungul timpului, a sponsorizat numeroase gale de binefacere în beneficiul persoanelor cu handicap. "Am făcut atâta bine... Nu înţeleg de ce presa mă atacă", s-a văicărit ea, când tabloidele au acuzat-o că-l spoliază pe Sir Paul.

Despărţiri pe mulţi bani în showbiz

Mariajul baschetbalistului NBA Michael Jordan cu Juanita Vanoy, încheiat în 2006, i-a smuls superstarului din NBA jumătate din averea de 300 milioane de dolari, bani acumulaţi în cei 18 ani de viaţă comună, arată un top realizat anul trecut de revista "Forbes".

Solistul Neil Diamond (divorţat în 1996 de producătoarea de televiziune Marcia Murphey) a "sărăcit" cu 150 milioane de dolari. După pronunţarea divorţului, cântăreţul a spus că fosta sa soţie (a doua, de altfel) a meritat toţi banii.

Divorţul regizorului Steven Spielberg de actriţa Amy Irving, în 1989, i-a înjumătăţit averea (cam modestă, pe atunci), cedându-i acesteia 100 milioane de dolari.

Harrison Ford i-a dat 85 milioane de dolari primei sale soţii, Melissa Mathison.

În urma divorţului, averea lui Kevin Costner s-a diminuat cu 80 milioane de dolari, oferiţi primei soţii, Cindy Silva.

Şi regizorul James Cameron a trebuit să vireze, după divorţ, în contul Lindei Hamilton, 50 milioane de dolari.

Michael Douglas a pierdut 45 de milioane de dolari după despărţirea de prima soţie, Diandra.

Lionel Richie a rămas cu 20 de milioane mai puţin după divorţ.

Mick Jagger, divorţat în 1999 de modelul texan Jerry Hall, a trebuit să-i vireze acesteia în cont 15 milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite