Cum putem stimula energiile pozitive intr-o locuinta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In ultimul timp, cei care intentioneaza sa-si construiasca o vila in marile orase sau in zonele turistice apeleaza la regulile de baza ale unei arte chineze, vechi de 5.000 de ani. Este vorba despre

In ultimul timp, cei care intentioneaza sa-si construiasca o vila in marile orase sau in zonele turistice apeleaza la regulile de baza ale unei arte chineze, vechi de 5.000 de ani. Este vorba despre Feng Shui. La romani exista zicala: "Schimbi locul, schimbi norocul". Pentru maestrii chinezi insa alegerea unui loc de casa trebuie facuta cu mare grija, dupa anumite calcule, astfel incat energiile pozitive sa fie lasate sa circule liber. Beatrice Niculita, psiholog si specialist in arta Feng Shui, ofera doritorilor consultatii in materie. Astfel, obiectele dintr-un apartament se aranjeaza in asa fel ca proprietarii sa aiba succes in cariera, sanatate, noroc de bani sau in dragoste. Anul acesta, la chinezi a fost anul cocosului. In locuinte ar fi bine sa existe statuete sau tablouri infatisand aceasta pasare. In cazul persoanelor care locuiesc la bloc se pot face unele modificari in apartament, in asa fel incat energiile pozitive sa nu fie obturate. Pentru liniste, succes si armonie in familie, mobila trebuie sa fie noua si aranjata intr-un mod anume. E bine sa tinem plante cat mai multe, dar neofilite si nu cactusi sau plante care au frunze in forma de lance. Animalele sunt, de asemenea, bine venite: un acvariu cu pesti, o pisicuta sanatoasa, un pa--pa-gal. Ar trebui insa evitate pe cat posibil plantele din plastic si animalele impaiate, pentru ca tot ce e mort emana o energie negativa. Spre exemplu, daca plasezi un acvariu pe "zona carierei sau a bogatiei", in el trebuie sa fie 8 pesti rosii, care inseamna bogatie, si unul negru, care reprezinta cariera.

Dragostea si banii se activeaza cu rosu
In Feng Shui, dragostea si banii se activeaza cu rosu, faima cu visiniu, autocunoasterea si autoperfectionarea cu verde sau albastru, cariera cu negru, copiii cu alb. Este de ajuns sa punem pe o canape sau intr-un colt o patura care sa aiba una dintre aceste culori. Intr-o casa nu e bine sa ai un hol lung si stramt. Specialistii recomanda corectarea cu clopotei de vant sau tuburi, sase la numar, ori tablouri mai mult late decat lungi.

Ce sa evitam in dormitor
* Oglinda, pentru ca te scoli mai obosit decat te culci si iti deregleaza energiile.
* Un tablou in care sa fie desenata o apa, deoarece te va nelinisti pe parcursul noptii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite