Madrid: Statuia fostului soț al infantei Elena a fost scoasă din Muzeul Figurilor de Ceară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Statuia lui Jaime de Marichalar a fost dusă în depozitul Muzeului Figurilor de Ceară
Statuia lui Jaime de Marichalar a fost dusă în depozitul Muzeului Figurilor de Ceară

Jaime de Marichalar a trăit o săptămână oribilă, după pronunțarea divorțului oficial dintre el și infanta Elena, fiica Regelui Juan Carlos și a reginei Sofia a Spaniei.

Îngijitorii de la Muzeul de ceară din Madrid au scos statuia lui Jaime de Marichalar din sectorul Familiei Regale spaniole, după oficializarea divorțului dintre acesta și infanta Elena.

Statuia lui Jaime de Marichalar,care măsoară 1,98 de centimetri, a fost dusă, de către doi angajați ai instituției, într-o roabă, în depozitul muzeului, unde se află și alte statui ale celebrităților care, într-o bună zi au încetat să mai fie populare.

Purtătorul de cuvânt al muzeului, Gonzalo Presa, a declarat că statuia a fost retrasă, deoarece „singurul motiv pentru care Jaime de Marichalar a fost celebru, era faptul că era căsătorit cu una dintre fiicelui regelui Spaniei, iar după divorț, nu mai există niciun motiv pentru ca statuia sa să se afle acolo".

Eliminarea statuii sale de ceară din Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid este culmea neplăcerilor trăite de Jaime de Marichalar, pe durata întregii săptămâni.

Aflați ce a mai pățit Jaime de Marichalar, după pronunțarea divorțului.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite