”Made in Spain”. Cum se îmbracă actorii spanioli?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul spaniol Hugo Silva este unul dintre cei mai sexy actori ai momentului
Actorul spaniol Hugo Silva este unul dintre cei mai sexy actori ai momentului

Sunt la modă, se bucură de succes și au stil. În afara micilor ecrane, noile figuri ale cinematografiei spaniole ocupă numeroase pagini ale revistelor de modă.

În general, stilul adoptat de actorii spanioli este cel casual, uneori calificat drept "dezlânat". Ei preferă, așadar, jeanșii, pantofii sport și tricourile de bumbac hainelor mai formale, de inspirație clasică. Deși, atunci când circumstanțele o cer, actorii iberici știu să se spilcuiască și să apară "la patru ace", cu smoking și cu papillon.

Iată-i pe cei mai de succes actori spanioli tineri ai momentului, la o scurtă analiză a stilului lor vestimentar:

Martín Rivas, de pildă, unul dintre actorii care interpretează personajul principal din serialul de televiziune "El internado" ("Internatul") a devenit propriul său stilist, iar felul în care se îmbracă a fost copiat imediat de fanii săi.

Alex González, la rândul său, apare mereu impecabil în fața fotografilor. Actorului îi place să combine hainele mai formale, ca de exemplu jachetele și cravatele, cu jeanși și cizme de piele întoarsă.

Yon González are un stil boem, care nu lasă pe nimeni indiferent.

Quim Gutiérrez preferă combinația de jeanși cu efect "uzat" și jachetele clasice, cu bluze de bumbac.
Mario Casas urăște formalismul vestimentar, deși pe covorul roșu alege să poarte mereu un smoking. Ziua, însă, alege ținute casual, comode, cu pantofi sport.

Lui Hugo Silva, unul dintre actorii spanioli cei mai doriți de publicul feminin, îi place să aibă o imagine aparent dezordonată și "dezlânată".

Vezi galerie FOTO cu cei mai în vogă actori din Peninsulă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite