VIDEO Shakira filmează noul său videoclip în Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta hit-ului verii, "Waka Waka" se află pentru a doua oară în acest an în capitala Catalunyei, unde filmează primul său video de pe noul disc, "Sale el sol", ce va fi lansat pe 2 noiembrie.

Miercuri şi Joi, cunoscuta cântăreaţă Shakira a filmat, pe plaja Barceloneta, din Barcelona, primul videoclip de pe noul său disc, "Sale el sol", care va fi lansat pe 2 noiembrie.

Miercuri după amiază, cântăreaţa columbiană a atras atenţia a sute de persoane, care au urmărit-o la lucru pe cea care a interpretat în această vară "Waka Waka". Shakira a patinat cu rolele, de la hotelul la care e cazată, Hotel W (cunoscut sub numele de Hotel Vela), până pe plajă.

Ieri, cântăreaţa a continuat filmările la videoclip, cu o scenă în care frumoasa columbiancă, înconjurată de alţi patru motociclişti, conduce un Harley Davidson, relatează El Periodico de Catalunya.

Regia videoclipului este realizată de barcelonezul Jaume Laiguana, cu care cântăreaţa columbiană a mai colaborat acum câţiva ani, la videoclipurile pieselor "No" şi "Gipsy".

Vezi VIDEO pe adevarul.es

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite