Shakira de partea romilor expulzaţi de Sarkozy: "Toţi suntem ţigani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira in pictorialul GQ, editia spaniola sursa: Europa Press
Shakira in pictorialul GQ, editia spaniola sursa: Europa Press

Columbiana cu rădăcini libaneze şi italiene susţine că politica lui Sarkozy faţă de ţigani este condamnabilă şi că astfel se crează un precedent căruia "pe viitor îi pot cădea victime copii noştri".

Poate că cel mai des auzit cântec al acestei veri a fost "Waka Waka", imnul Campionatului Mondial de Fotbal, cântat de Shakira. Dar înaintea acestui hit, cântăreaţa columbiană dansa, foarte senzual, în videoclipul piesei "Gitana" (Ţiganca), alături de Rafa Nadal.

Citeşte şi:
Connect-R revine: "Deportările trebuie să continue"

Silvio Berlusconi: "Sunt de acord cu Sarkozy" în problema romă

Euro-ţiganiada: Situaţia romilor din Italia

Acum, ca şi cum ar continua un vers din melodia respectivă, Shakira i-a transmis preşedinteului Franţei, Nicolas Sarkozy, că a procedat greşit deportând ţiganii români din Franţa. "Ţigani suntem cu toţii", a spus columbianca, conform Europa Press.

Într-un amplu reportaj din ediţia spaniolă a revistei GQ, Shakira face o scurtă trecere în revistă a ultimelor luni ale carierei sale, vorbind despre lansarea cd-ului "Sale el sol" (Răsare soarele). Restul reportajului este centrat pe implicarea în acţiuni umanitare a artistei, care, pe lângă lansări de discuri şi turnee, îşi face timp şi pentru a colabora cu diverse fundaţii şi a-i ajuta pe cei defavorizaţi de soartă.

De altfel, artista a înfiinţat ea însăşi o astfel de asociaţie de binefacere, "Pies descalzos" (Picioare desculţe), în plus colaborând cu ALAS (Fundaţia America Latină în Acţiune Solidară).

Citeşte ce a declarat Shakira despre expulzările din Franţa dictate de Nicolas Sarkozy

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite