VIDEO Shakira şi-a lansat videoclipul filmat în Barcelona, pentru care a fost amendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa columbiană a inclus scenele pentru care a fost sancţionată financiar cu 400 de euro în videoclipul piesei "Loca".

În această vară, Shakira era amendată în Barcelona cu 400 de euro pentru că s-a scăldat într-o fântână arteziană şi a călătorit pe o motocicletă prin oraş, fără a purta cască de protecţie.

Aceste scene fac acum parte din videoclipul oficial al artistei columbiene pentru piesa "Loca" (Nebună). Barcelona iese în dublu câştig. O dată pentru că, deşi mică, amenda a fost plătită deja de cântăreaţă, iar în al doilea rând pentru că o mulţime de locuri celebre din capitala Catalunyei apar foarte clar în videoclip.

Amendată, la fel ca U2

Edilii locali din Barcelona au studiat imaginile publicate pe internet şi pe site-urile ziarelor de fanii artistei sudamericane, în care se vedea cum cântăreaţa "comite diverse contravenţii", conform purtătorului de cuvânt al Sectorului de Prevenire, Siguranţă şi Mobilitate. "Primăria va trimite o propunere de sancţiune autorităţilor competente". Între timp, columbiana a plătit amenda de 400 de euro.

În filmuleţele postate pe Youtube, cântăreaţa dansa într-o fântănă arteziană din Piaţa Palatului din Barcelona, ceea ce i-a surprins pe fanii săi, surprinşi de prezenţa ei, şi i-a determinat să o urmeze în apa fântânii. De asemenea, Shakira apărea într-o secvenţă pe locul din spate al unei motociclete Harley Davidson, folosită la filmări, fără a purta cască de protecţie. Acum, ambele scene pentru care a fost amendată, au fost incluse în videoclip.

Vezi videoclipul oficial filmat în Barcelona, pe adevarul.es

Reprezentanţii Primăriei au declarat că regretă faptul că artista "nu dă un bun exemplu prin faptul că nu poartă cască pe motocicletă şi intră în fântână pentru a se scălda, când ea este un personaj public şi când, în Barcelona, cerând un permis se pot face toate aceste filmări fără probleme şi astfel de permise se acordă zilnic".

Acum un an, edilii barcelonezi au amendat şi staff-ul formaţiei irlandeze U2, care au concertat pe camp Nou, pentru că nu au respectat orarul repetiţiilor şi au depăşit numărul decibelilor permişi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite