Shakira şi Rafa Nadal, prinşi din nou împreună. Se iubesc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafa Nadal şi Shakira au cinat împreună
Rafa Nadal şi Shakira au cinat împreună

Cântăreaţa şi tenismanul au cinat împreună la un restaurant din Barcelona. Nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre o idilă între cei doi.

 Numele cântăreţei columbiene Shakira (33 de ani) şi al tenismanul spaniol Rafa Nadal (24 de ani) sunt rostite din ce în ce mai des privind o posibilă relaţie de dragoste între cei doi. Conform agenţiei de presă Europa Press, în ultima vreme, aceştia au fost surprinşi de multe ori petrecându-şi timpul liber împreună. Iar zvonurile că sunt mai mult decât prieteni, nu au întârziat să apară.

Anul trecut, când Rafa Nadal se afla la turneul Miami Masters, cei doi fuseseră văzuţi împreună în Miami (Florida). S-a spus atunci că sunt foarte buni prieteni şi nu poate fi vorba despre o idilă. Când totul părea să fie uitat, iată că un nou eveniment aduce în discuţie o posibilă poveste de dragoste între cei doi.

Zilele trecute, cei doi au cinat din nou împreună la un restaurant din Barcelona. Se întâlniseră în oraşul catalan unde au participat la nişte filmări. Întrebată dacă are vreo relaţie cu Rafa Nadal, Shakira, care este de nouă ani cu Antonio de la Rúa, nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru.

În apărarea celor doi a sărit impresarul sportivului, Benito Pérez-Barbadillo.

Vezi pe adevarul.es ce a declarat aceasta despre întâlnirea dintre cei doi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite