Cele mai sexy VIP-uri ale anului 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai recent număr al său, revista "People" a dorit să onoreze opt staruri ale căror cariere au strălucit în 2007. Matt Damon a fost numit cel mai sexy erou, după ce, în

În cel mai recent număr al său, revista "People" a dorit să onoreze opt staruri ale căror cariere au strălucit în 2007.

Matt Damon a fost numit cel mai sexy erou, după ce, în noiembrie, aceeaşi revistă "People" i-a acordat titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2007, onoare pe care, iniţial, starul din seria aventurilor agentului secret Jason Bourne a vrut să o decline. În ultima vreme, în afară de partea a treia a aventurilor celebrului agent secret american, Matt Damon a mai apărut într-o serie de filme foarte aplaudate de critici, printre care s-au numărat "Cârtiţa" de Martin Scorsese şi "Syriana" cu George Clooney.

De cealaltă parte, Johnny Depp a fost premiat pentru capacitatea de a juca cu mare uşurinţă rolul unui pirat comic, pentru a trece mai apoi în alt registru, la partitura unui bărbier ucigaş în serie. Patrick Dempsey, din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", a primit titlul de starul anului 2007, pentru o carieră strălucitoare pe micul şi pe marele ecran.

Dempsey, în vârstă de 41 de ani, a mai apărut anul acesta în lungmetrajul Disney "Magie în Manhattan". De asemenea, pe plan personal, el a sărbătorit naşterea celor doi copii gemeni ai săi, Darby Galen şi Sullivan Patrick, cu cea de-a doua sa soţie. Titlul de debutul anului a revenit actriţei Amy Adams, care a apărut alături de Dempsey în "Magie în Manhattan", în timp ce Katherine Heigl, tot un star al "Anatomiei lui Grey" şi al comediei "Un pic însărcinată ("Knocked Up"), a primit titlul de noua logodnică a Americii.

În filmul "Un pic însărcinată", starul joacă rolul de femeie rece, nemiloasă cu bărbaţii, fără simţul umorului, în timp ce masculii din scenariu sunt iubitori, calzi, adevărate fiinţe angelice. Deşi, la prima vedere, rolul ar putea părea nerealist, Katherine a dorit să clarifice lucrurile, mărturisind că a fost încântată de o asemenea experienţă.

"A fost cel mai bun film din cariera mea. Însă femeile nu trebuie să ia în serios ceea ce văd acolo. Este pură comedie. A fost o provocare profesională pentru mine şi nu vreau ca oamenii să privească altfel lucrurile", o citează "People" pe protagonista serialului "Anatomia lui Grey".

Ben Affleck, cel mai cuminte

Actorul Will Smith a fost desemnat cea mai mare legendă, iar Christina Applegate a primit titlul de revenirea anului. Cititorii au decis şi câştigătoarea titlului de cel mai comentat star al anului: Britney Spears. Prinţesa decăzută a excelat în bizarerii, a stat în clinici de dezintoxicare, s-a ras în cap, a divorţat de Kevin Federline, a pierdut custodia celor doi fii ai săi şi a lansat primul său album din ultimii trei ani, care nu s-a bucurat de mare succes.

În schimb, Ben Affleck, care a debutat ca regizor cu drama "Dispărută fără urmă ("Gone Baby Gone"), a fost numit cel mai cuminte star al anului, după ce a dovedit că s-a maturizat şi a devenit un tată şi un soţ model pentru fiica sa Violet şi soţia sa, Jennifer Garner.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite