"Ce s-a scris despre mine şi Ioan Isaiu sunt pure speculaţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departe de lumea dezlănţuită a televiziunii, Anemona Niculescu, fosta vedetă a telenovelei "Secretul Mariei", continuă să facă filme. În America. In urmă cu trei săptămâni, când

Departe de lumea dezlănţuită a televiziunii, Anemona Niculescu, fosta vedetă a telenovelei "Secretul Mariei", continuă să facă filme. În America.

In urmă cu trei săptămâni, când am sunat-o, era în SUA, la San Francisco, după opt zile de stat în Los Angeles. Ca vicepreşedinte ESU-România (ESU este o organizaţie internaţională care reuneşte vorbitorii de limbă engleză), a organizat o şcoală de vară pentru membrii mai tineri ai ESU-România.

Peste o săptămână am găsit-o în Germania, la Essen, unde începuse filmările la un thriller psihologic, coproducţie care se va filma în Germania, Olanda şi America. " Am finalizat o parte dintre scene şi urmează să filmez în decembrie restul. Am unul din rolurile principale", a rezumat prezenţa ei acolo, mascând astfel un fel de superstiţie: "Nu-mi place să vorbesc despre proiecte nefinalizate, pe îndelete".

Alte două roluri secundare o aşteaptă la filmările care vor începe curând, în două pelicule: una în Malibu şi cealaltă la Los Angeles. "Faptul că am făcut teatru radiofonic a însemnat o experienţă deosebită pentru mine.

Am lucrat cu Claudiu Bleonţ, Eugen Cristea, Ion Haiduc, Constanţa Florescu, Silvana Ionescu, Adriana Trandafir, George Grigore, regizorul Toma Enache, şi alţii, pe care-i rog să mă ierte dacă nu mi-i amintesc în acest moment.

"Sunt destul de pretenţioasă"

Faptul că am fost premiaţi la Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic din Croaţia a împlinit bucuria de a fi lucrat într-o echipă minunată. Am scris versurile şi am cântat melodia de fundal, compusă de Cristian Matei şi Georgiana Saizescu", spune Anemona, pentru care muzica rămâne la fel de aproape de inima ei, ca pe vremea când cânta în formaţia ASIA.

"Dacă mă iei repede, aş zice că muzica şi actoria sunt egale în sufletul meu. Dacă mă laşi să mă gândesc, actoria este pe locul întâi. Am înregistrat câteva melodii - le puteţi asculta pe www.myspace.com -, şi după ce am terminat înregistrarea mi-am dat seama că mi-aş fi dorit să sune un pic altfel.

Sunt destul de pretenţioasă, aşa că albumul pe care doream să-l scot curând va mai aştepta un pic. La teatru nu am renunţat nici măcar o secundă. Dacă n-am mai jucat, a fost deoarece contractul meu cu TNB a expirat şi n-am încercat să-l reînnoiesc. Am avut alte proiecte şi mi-a fost mai uşor aşa".

Viaţa ei sentimentală rămâne o taină bine păzită, ca şi cea din "Secretul Mariei". Anemona preferă să vorbească la timpul trecut şi să facă lumină acolo unde s-au strecurat confuzii: "Cu Alexandru Papadopol am avut o relaţie frumoasă timp de doi ani.

Am hotărât să nu stricăm o prietenie frumoasă pe ceva ce nu ar fi mers. Cu Ioan Isaiu nu am împărţit nimic, în afară de scenele de filmare. A fost un coleg bun, este un om deosebit, dar doar atăt. Ce s-a scris despre noi sunt pure speculaţii".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite