Sara Carbonero, dorită de Berlusconi şi de Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita căpitanului Spaniei şi-a sporit celebritatea în asemenea măsură pe durata Campionatului Mondial de Fotbal încât nu mai face faţă ofertelor primite din toate părţile şi toate domeniile.

Sara Carbonero, iubita lui Iker Casillas, este asaltată de oferte după ce idila ei cu goalkeeperul campioanei lumii a ţinut prima pagină pe durata Campionatului Mondial din Africa de Sud, culminând cu celebrul sărut în direct dintre cei doi îndrăgostiţi.

Pentru început, jurnalista a fost "transferată" de Silvio Berlusconi, proprietarul grupului de presă Mediaset, din care face parte şi televiziunea la care prestează actualmente Sara Carbonero, Telecinco.

Iubita lui San Iker va colabora cu echipa Mediaset Premium Calcio, unul din canalele grupului TDT, urmând a fi responsabilă cu informaţiile ce ţin de Real Madrid, dar mai ales de tot ce înseamnă Jose Mourinho, antrenorul "galacticilor" şi fostul tehnician al Interului, pe care a făcut-o campioana Europei.

Solicitată de revista pentru bărbaţi Playboy

Altfel, o a treia ofertă primită de iubita căpitanului naţionalei Spaniei este cea venită din partea Playboy. Cunoscuta revistă pentru bărbaţi i-a propus Sarei Carbonero un pictorial nud în paginile sale, iar prezentatoarea tv trebuie să dea un răspuns. Dacă va accepta, Sara Carbonero va apărea nud în ediţiile din Spania, Brazilia, Mexic, Argentina şi Venezuela ale Playboy.

Citeşte pe adevarul.es în ce film va juca Sara Carbonero şi care va fi rolul acesteia în respective producţie cinematografică

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite