Românca Elsa Pataky se dezbracă "pentru toate femeile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa, născută din tată spaniol şi mamă de origine româno-ungară, luptă împotriva cancerului la sân pozând dezbrăcată pentru revista "Glamour".

Actriţa spaniolă Elsa Pataky s-a dezbrăcat din nou în faţa fotografilor. De data aceasta a făcut-o pentru revista "Glamour", pentru "o cauză nobilă". Ea şi-a dat hainele jos pentru a strânge fonduri pentru "sprijinirea luptei împotriva cancerului la sân". "Mă dezbrac pentru toate femeile", este mesajul pe care Elsa Pataky îl transmite de pe coperta ediţiei din luna aprilie a revistei "Glamour".

În aşteptarea lansării noului său film "Di Di Hollywood" (în regia lui Bigas Luna), frumoasa actriţă, născută din tată spaniol şi mamă de origine româno-ungară, a participat la Los Angeles la realizarea unei şedinţe foto în care apare dezbrăcată.

Fotografiile vor putea fi cumpărate de pe pagina web www.ghdhair.com/es, la un preţ de 15 euro. Toţi banii strânşi vor fi destinaţi pentru sprijinirea cercetărilor medicale pentru combaterea cancerului la sân.

În materialul realizat pentru "Glamour", Elsa Pataky susţine că face faţă presiunii la care este supusă din cauza statutului de vedetă, însă "atâta timp cât se respectă limitele şi libertatea" sa.

"Cel mai rău este atunci când viaţa ta privată devine viaţa tuturor", a declarat cea care de curând a fost desemnată de blogul guapasyfamosas.com, drept cea mai frumoasă actriţă spaniolă.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu Elsa Pataky

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite