Roman Polanski, "bulversat" de susţinerea fanilor după arestarea din Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roman Polanski
Roman Polanski

Regizorul Roman Polanski, arestat pe 26 septembrie în Elveţia, pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în urmă cu aproximativ 30 de ani, s-a arătat "bulversat" de sprijinul şi simpatia fanilor în toată această perioadă, informează AP

Regizorul Roman Polanski, arestat pe 26 septembrie în Elveţia, pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în urmă cu aproximativ 30 de ani, s-a arătat "bulversat" de sprijinul şi simpatia fanilor în toată această perioadă, informează AP.

Într-o scrisoare adresată lui Bernard-Henry Levy publicată revista "La Regle du Jeu", Polanski a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de sprijin după arestarea sa în Elveţia.

Celebrul regizor se declară "bulversat de numărul dovezilor de simpatie şi de susţinere" primite în închisoarea din Winterthur, iar apoi în vila sa din Gstaad, care i-a fost desemnată drept domiciliu forţat.

"Sunt mesaje de la vecini şi altele care vin de la oameni din toată Elveţia şi, în afară de Elveţia, din lumea întreagă", scrie el. "Mi-ar plăcea să-i pot spune fiecăruia binele pe care ţi-l face, când eşti închis într-o celulă, să auzi - în fiecare dimineaţă, când primeşti corespondenţa - acest murmur al vocilor umane şi solidarităţii"- îşi manifestă Polanski recunoştinţa la acest val de simpatie.

Cineastul nu s-a pronunţat public de la arestarea sa în 26 septembrie pe aeroportul din Zurich. După ce a petrecut mai mult de două luni în închisoare, regizorul franco-polonez de 76 de ani este consemnat la domiciliu la Gstaad din 4 decembrie, în aşteptarea răspunsului autorităţilor elveţiene la cererea de extrădare a SUA.

Justiţia americană doreşte să finalizeze procesul pe care i l-a intentat pentru relaţii sexuale cu o adolescentă de 13 ani în 1977. Polanski a părăsit SUA un an mai târziu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite