Real Madrid scoate la vânzare chiloți și sutiene cu însemnele clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea madrilenă speră să-și mărească cifra de afaceri prin vânzarea unor articole de lenjerie intimă fabricate de compania Little Kiss.

Marca de lenjerie intimă Little Kiss va scoate pe piață mai multe produse cu însemnele clubului de fotbal Real Madrid, anunță agenția de presă EFE. Little Kiss a ajuns la o înțelegere cu clubul madrilen pentru comercializarea de chiloți și sutiene cu însemnele Realului.

Aceste produse fac parte din linia numită "Luxe", care va fi lansată în luna martie a anului viitor. Este vorba despre trei categorii de produse: una sportivă din bumbac, în culorile negru și alb; alta cu imagini reprezentative ale clubului, de asemenea din bumbac și o a treia, mai sofisticată, din mătase, de culoare neagră.

Este pentru prima dată când clubul de fotbal colaborează cu o marcă de lenjerie intimă pentru comercializarea unor asemenea produse. Ele vor putea fi cumpărate chiar de pe pagina de Internet a grupării madrilene sau de la magazinele proprii. Prin vânzarea acestor produse, departamentul de marketing al clubului speră să mărească cifra de afaceri a Realului.

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu produsele prezentate de fotomodelele agenției Little Kiss.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite