Ramona Bădescu va prezenta un eveniment la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corrado Calabrò, cel care supervizează bunul mers al comunicaţiilor în Italia, va citi pe scena "Piccolo Teatro Grassi" din propriile versuri de dragoste.

Calabrò este un renumit poet, a cărui creaţie lirică este cunoscută nu doar în Italia, dar şi în Australia şi Polonia. Sensibilul calabrez a recitat din versurile sale pe scenele din Mebourne, Sydney şi Varşovia.

Acesta este unul dintre cei mai populari poeţi italieni contemporani, care a reuşit să îmbine într-o singură persoană două trăsăturile aparent incompatibile, scriitorul-poet plin de zel din Calabria, regiunea sa natală şi judecătorul strict, slujitor al statului, care acum se află în poziţia delicată de Preşedinte al AGCOM. A publicat zeci de cărţi de poezie şi un roman, nominalizat la Premiul Strega.

Recent a apărut în librării o colecţie de poezii dragoste semnată Corrado Calabrò, intitulată "T’amo di due amori" (n.r. "Ti amo" în dialect), publicat de Editura Vallardi. Volumul include şi un CD audio, în care sunt recitate 19 poezii selectate din colecţie, de către actorul Giancarlo Giannini.

La data de 8 martie, pe scena teatrului din Milano va avea loc manifestarea organizată cu ocazia decernării premiului internaţional  "Calabria în lume".

Vezi pe Adevarul.it care este istoria evenimentului


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite