O carte dezvăluie "secrete murdare" din trecutul viitoarei regine a Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţesa Letizia este subiectul unei cărţi care urmează să iasă pe piaţă, în care autorul susţine că aceasta s-a drogat, a pozat nud, a fost arestată şi a avortat în tinereţe.

O carte polemică despre trecutul tumultuos al prinţesei Letizia, viitoarea regină a Spaniei, urmează să fie publicată de un obscur jurnalist de investigaţii catalan.

Cartea cu titlul "Letizia Ortiz: o republicană la curtea lui Juan Carlos I", "ameninţă" să dezvăluie secrete scandaloase despre trecutul prinţesei de Asturias: scandaluri sexuale, avorturi, arestări pentru consum de droguri şi şedinţe foto nud.

Cartea scrisă de jurnalistul catalan Isidre Cunill se doreşte a fi "un studiu asupra viitorului Coroanei spaniole şi o analiză completă a succesoarei reginei Sofi, Letizia Ortiz Rocasolano".

Cartea descrie cum o femeie "controversată şi polemică în faţa opiniei publice în general, care deşteaptă, deşteaptă sentimente şi pasiuni contradictorii care merg de la iubire la ură, de la admiraţie la invidie, de la respingere la supunere mediatică".

Citeşte pe adevarul.es despre faptele scandaloase de care este acuzată prinţesa Letizia

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite