Lecție de stil de la fiica prințesei Carolina de Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlota Casiraghi, fiica prințesei Carolina de Monaco
Carlota Casiraghi, fiica prințesei Carolina de Monaco

Carlota Casiraghi, fiica cea mare a prințesei Carolina, este o femeie din ce în ce mai îndrăzneață. Ea atrage privirile tuturor prin eleganța sa, moștenită, probabil de la celebra sa bunică, actrița Grace Kelly.

De curând, Carlota Casiraghi a participat la o petrecere caritabilă organizată de fotomodelul Nadia Vodianova, la Londra. Fiica cea mare a prințesei Carolina de Monaco a venit însoțită de iubitul său. Ea a purtat o rochie mini, destul de transparentă, care îi dădea o senzualitate aparte. Prietenul său, Álex Dellal, a impresionat și el, cu o creație a designerului Valentino.

Nu este prima dată când Carlota atrage toate privirile invitaților, dar și obiectivele fotografilor prezenți la diverse evenimente. De pildă, la Gala benefică Love Ball, organizată în cadrul Săptămânii Modei de la Londra, ea a purtat creațiile Stellei Mc Cartney și a Carolinei Herrera, reușind să se impună printr-un stil deosebit de elegant.

Carlota are trăsături evidente, moștenite de la mama sa, însă mulți văd în ea moștenitoarea rafinamentului bunicii, celebra actriță Grace Kelly. Fiica cea mare a prințesei Carolina este o tânără foarte atractivă, pasionată din ce în ce mai mult de modă. La cei 23 de ani ai săi, ea știe să își pună în valoare calitățile fizice, alegând din ce în ce mai des, în ultima vreme, modele care să îi scoată în evidență silueta.

Vezi GALERIE FOTO cu câteva dintre cele mai reușite lookuri ale Carlotei Casiraghi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite