Pepe şi Oana au conturile bancare blocate de avocatul bătut de Pepe acum şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Andrei Condoianis bătut de căntăreţul Pepe în urmă cu şase ani a solicitat magistraţilor de la sectorul 3 executarea silită a artistului. Astfel Oana Zăvoranu şi Pepe au conturile blocate şi sechestru pentru o proprietate pe care o au pe Calea Călăraşilor, din Bucureşti.

"Pepe are să-mi dea o groază de bani, 18.000 de lei, bani pe care i-am câştigat în instanţă, la care se adaugă cheltuieli de executare silită", a declarat avocatul Andrei Condoianis, pentru Libertatea.

Acesta mai susţine că Oana suportă aceleaşi consecinţe pentru că este căsătorită cu Pepe şi orice bun dobândit în timpul mariajului este comun, astfel că are şi ea conturile blocate.

Trei coaste rupte şi un plămân dislocat

Pe 19 aprilie 2005, Pepe şi fratele lui, Miguel, l-au bătut pe avocatul Andrei Condoianis, pentru că acesta l-a apostrofat pe nepotul celor doi, Franco, într-un bar din Drumul Taberei. În urma bătăii, avocatul s-a ales cu trei coaste rupte, un plămân dislocat şi o plagă tăiată la ochiul stâng.

Procesul a durat doi ani, iar Pepe şi Miguel au fost condamnaţi la câte un an şi şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor daune. După încă un an, Curtea de Apel i-a redus pedeapsa lui Pepe la trei luni de închisoare cu suspendare şi la plata daunelor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite