Mircea Badea: Bin Laden a fost găsit în Pipera pakistaneză, unde nenorocitul se lăfăia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul Mircea Badea a comentat presupusa ucidere a celui mai căutat om de pe planetă, Osama Bin Laden, precizând că acesta se ascundea într-o vilă din Pakistan, un fel de Pipera pakistaneză.

Badea a afirmat şi că nu înţele de ce Bin Laden a fost aruncat în mare şi nu a fost dus în faţa unei instanţe. „Bin Laden nu ştie să înoate. Ăsta este motivul pentru care l-au aruncat în mare. Altul nu văd. Poate că împuşcatul în cap nu era suficient. I-or fi dat şi două palme şi un şut în cur şi, când au văzut că nu-l dovedesc, l-au dus la scuba diving. Sigur că Obama, actual suprem dregător peste CIA n-ar fi riscat să-l aducă în faţa unei instanţe pe Osama, fost om cu acte şi cu fapte al CIA. Dupa ce l-au căutat asiduu zece ani prin toate cotloanele planetei, fără niciun succes, până la urmă l-au depistat într-o vilă din Pakistan. Nu tu grotă în munţi, nu tu văgăună sihastră într-un peisaj solitar, ci fix o Pipera pakistaneză unde nenorocitul se lăfăia", scrie Mircea Badea pe blogul personal.

Moderatorul a fost ironic în continuare, adăugând că un glonţ în cap poate avea efectul botoxului şi că singurul argument că Bin Laden a fost omorât este afirmaţia lui Obama, care îşi pregăteşte campania pentru alegeril prezidenţiale. „I-au făcut nişte analize ADN ca să dovedească lumii şi l-au aruncat în mare. Aaaaa, să nu uit, i-au mai făcut şi o poza cu telefonul mobil, în care împuşcatul pare mai tânăr cu 20 de ani. Se ştie că glonţul în cap are uneori efectul botoxului. Singurul argument că Osama era în viaţă dar a fost killărit de americani e afirmaţia lui Obama. Doar nu minte preşedintele american. Certitudinea e că Obama, care n-a avut nimic semnificativ sau esenţial în primul mandat cu care să poată să şi-l construiască pe al doilea, tocmai a rezolvat problema: «În timpul mandatului meu» a fost lichidat teroristul numărul unu al planetei", încheie Mircea Badea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite