Nunta prinţului William se va transmite pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Official Royal Wedding 2011" este site-ul care va transmite în direct pe internet nunta prinţul William şi al logodnicii lui, Kate Middleton.

Scopul acestei iniţiative este de a pune la dispoziţia curioşilor detalii cu privire la evenimentul programat în data de 29 aprilie, relatează Donna Moderna.com.

O galerie foto impresionantă, noutăţi organizatorice, informaţii, curiozităţi, chiar şi fişiere video, sunt astfel reunite într-o sursă, actualizată în permanenţă, pentru a oferi lumii întregi posibilitatea de a fi la curent cu nunta secolului.

Se aşteptă cu nerăbdare apariţia în premieră în cadrul site-ului a descrierii în detaliu a rochiei de mireasă pe care o va purta Kate, curiozitatea cu privire la creatorul asupra căruia se va decide viitoarea prinţesă crescând pe zi ce trece.

Potrivit sursei citate, ideea lansării site-ului Official Royal Wedding 2011 este binevenită, putând reprezenta începutul unei noi mode pentru cuplurile de pe toate meridianele, care ar putea îmbrăţişa iniţiativa, copiind-o la rândul lor cu entuziasm, scrie Ziare.com.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite